Οι πίνακες αγώνων του πρωτοχρονιάτικου τουρνουά της Skoda Ξάνθη

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Σε ρυθμούς 5ου Πρωτοχρονιάτικου Τουρνουά κινείται η Ακαδημία της Skoda Ξάνθη. Όπως συμβαίνει τα τελευταία τέσσερα χρόνια, έτσι και φέτος, τις πρώτες μέρες του Νέου Έτους, τα γήπεδα του αθλητικού κέντρου της ξανθιώτικης ΠΑΕ γεμίζουν με νεαρούς ποδοσφαιριστές που δείχνουν το ταλέντο τους με τις αγωνιστικές τους επιδόσεις.

Από τις 3 μέχρι και τις 5 Ιανουαρίου όλα τα τμήματα των ομάδων που θα συμμετάσχουν στο 5ο Πρωτοχρονιάτικο Τουρνουά της Skoda Ξάνθη θα δώσουν τους δικούς τους αγώνες παλεύοντας για την διάκριση, χωρίς να ξεχνά κανείς πως σημαντικότερο κίνητρο είναι η συμμετοχή.

Στα παιδικό θα μετέχουν οι Ακαδημίες των ΑΕ Κοζάνης, Νέστος Χρυσούπολης, Ορφέας Puma Ξάνθης, Άρης Θεσσαλονίκης, ΑΟ Βιστωνίδα, Ατρόμητος Πτολεμαΐδας, Α.ΠΟ. Ξάνθης και φυσικά η ομάδα της Skoda Ξάνθη. Στο προπαιδικό θα μετέχουν οι ΑΕ Φαλήρου, Νέστος Χρυσούπολης, Olympic Λάρισας, Πανθρακικός, ΠΑΟΔ, Ατρόμητος Πτολεμαΐδας, Ορφέας Puma Ξάνθης, Άρης Θεσσαλονίκης, ΑΕ Κοζάνης, ΑΟ Καβάλας, Παύλος Μελάς και το τμήμα προπαιδικού της  Skoda Ξάνθη. Τέλος στα  junior θα μετέχουν οι Ακαδημίες Νέστος Χρυσούπολης, Olympic Λάρισας, Πανθρακικός, ΠΑΟΔ, Ατρόμητος Πτολεμαΐδας, Ορφέας Puma Ξάνθης, Ολυμπιακός Ξάνθης, ΑΕ Κοζάνης, ΑΟ Καβάλας, Παύλος Μελάς και το τμήμα junior της Skoda Ξάνθη.

Η Skoda Ξάνθη δημοσιοποίησε στις επισυναπτόμενες φωτογραφίες τους πίνακες των αγώνων και στις τρεις κατηγορίες του τουρνουά Παιδικού, Προπαιδικού και Junior, τις οποίες μπορείτε να δείτε παρακάτω.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here