Κοντά στην επιστροφή του στην ΑΕΚ ο Δημήτρης Χατζόπουλος

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Πολύ κοντά στην (επαν)απόκτηση του Δημήτρη Χατζόπουλου βρίσκεται η ΑΕΚ σε μια τελευταία προσπάθειά να καταφέρει να καλύψει τα κενά που έφεραν οι αποχωρήσεις των ξένων παικτών αλλά και των Κατσανεβάκη-Πέτρογλου.

 

Στην ΑΕΚ μπορεί η κατάσταση να παραμένει δύσκολη, ωστόσο γίνονται κινήσεις προκειμένου να καταφέρει να ορθοποδήσει και να βρει τον δρόμο της ιδίως στους επόμενους δύσκολους αγώνες. Έτσι, από τα πρώτα ονόματα που θα ανακοινωθούν από την Ένωση, όπως αναφέρει το http://www.volleyplanet.gr, είναι αυτό του Χατζόπουλου καθώς έχουν γίνει οι πρώτες επαφές και αναμένεται να προστεθεί άμεσα στο ρόστερ της ομάδας.

Ο Δημήτρης Χατζόπουλος και η διοίκηση του ΤΑΑ ΑΕΚ  είναι κοντά στο να συμφωνήσουν και έτσι ο νεαρός κεντρικός από την Αλεξανδρούπολη να ξαναφορέσει την φανέλα με τα «κιτρινόμαυρα». Φανέλα που φόραγε πέρσι και κατέκτησε στον Έβρο το League Cup και μάλιστα η γενικότερη παρουσία του στην Α1 τον ανέδειξε ως Rookie Of The Years παραλαμβάνοντας πριν λίγες ημέρες στην εκδήλωση της Nova.