ΕΠΣ Ξάνθης: Το πρόγραμμα των εξ’ αναβολής αγώνων σε Α’ και Β’ Κατηγορία

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Κάτι από την Αγγλική  Boxing Day θα θυμίζει την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου στην Ξάνθη, μια και τότε θα πραγματοποιηθούν τα εξ’ αναβολής παιχνίδια σε Α’ και Β’ Κατηγορία.

Ιδανική ευκαιρία λοιπόν για όλο τον φίλαθλο κόσμο της Ξάνθης να βρεθεί στα γήπεδα, σε μια μέρα που δεν θα υπάρχει άλλη αθλητική δράση και να παρακολουθήσει πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Ιδιαίτερα στα δύο παιχνίδια της Α’ κατηγορίας που είναι ιδιαίτερα σημαντικά βαθμολογικά μεταξύ τεσσάρων ομάδων που είναι ψηλά στην βαθμολογία, και μάλιστα είναι οι τέσσερις φιναλίστ που θα μετέχουν στα ημιτελικά του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης. Με τον πρωτοπόρο Άρη Αβάτου να δοκιμάζει στην πολύ δυνατή έδρα του Ηρακλή Ζυγού που βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, ενώ δύσκολο έργο περιμένει και τον Ορφέα Ξάνθης στην Μάνδρα απέναντι στον τοπικό Ερμή.

Στο παιχνίδι με το οποίο κλείνει ο πρώτος γύρος για τον Β’1 όμιλο ο Απόλλων Ξάνθης υποδέχεται στο γήπεδο της Καλλιθέας τον Ατρόμητο Χρύσας που ψάχνει την νίκη για να πλησιάσει ξανά στις πρώτες θέσεις.

Αναλυτικά τα τρία παιχνίδια:

 

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου, 15:00

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Ηρακλής Ν. Ζυγού –Άρης Αβάτου
Ερμής Μάνδρας  – Ορφέας Puma
Θυμηθείτε την βαθμολογία της Α’ κατηγορίας ΕΔΩ

Β’1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Απόλλων Ξάνθης – Ατρόμητος Χρύσας
Θυμηθείτε την βαθμολογία της Β’1 κατηγορίας ΕΔΩ