Ιστιοπλοΐα: Επιτυχίες ΝΟΑ στο 6ο Κύπελλο Ερυθρού Σταυρού

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

– Στο 6ο Κύπελλο Ερυθρού Σταυρού Ελλάδος που διοργάνωσε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Δυτικής Ελλάδας για σκάφη κατηγοριών τύπου Optimist, Laser 4.7, συμμετείχε ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης δείχνοντας έμπρακτα την στήριξη του στην δράση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. 

 

Ειδικότερα τα αποτελέσματα μετά από 5 ιστιοδρομίες με καλές ιστιοπλοϊκές συνθήκες έφεραν στην 1η θέση γενικής τον Βαγγέλη Δολινίτη στα Laser 4.7 ενώ στην 2η γενικής και αγοριών τον Πολυχρόνη Γιαννακίδη. Επίσης τη 2η θέση κατέλαβε στα κορίτσια η Δήμητρα Παπαχρήστου και τη 2η θέση Κορασίδων η Θεοδώρα Βορβολάκου στα optimist μετά από 5 ιστιοδρομίες.

Στην αποστολή συμμετείχαν ακόμα οι αθλητές Θάνος Λάσκαρης, Παναγιώτα Γιαγλή, Ιάσων Σολωμός και για πρώτη φορά οι Παναγιώτης Βορβολάκος, Αργύρης Πρίπος, Θανάσης Κασαπίδης στην κατηγορία optimist που άφησαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. 

Με ανακοίνωση του το Δ.Σ. του ΝΟΑ συγχαίρει τον προπονητή Βασίλη Ηλιόπουλο και τους αθλητές του συλλόγου για την προσπάθεια τους καθώς και όλους όσους βοήθησαν στην αποστολή του ομίλου, ευχαριστώντας παράλληλα τον διοργανωτή όμιλο Ι.Ο.Δ.Ε. για την ζεστή φιλοξενία.