Συγχαρητήρια ανακοίνωση της ΕΣΠΕΘΡ για την Ευρωπαϊκή πρόκριση του Εθνικού

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

– Η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης – Ανατολικής Μακεδονίας εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση για την σπουδαία επιτυχία του Εθνικού να προκριθεί στη φάση των 16 του Τσάλεντζ Καπ, αποκλείοντας με δύο νίκες την Εσθονική Σέλβερ Ταλίν, δίνοντας τα εύσημα σε αθλητές, προπονητές, διοίκηση και συνεργάτες της ομάδας.
 
Όμως αξίζει να τονιστεί και η αναφορά της ΕΣΠΕΡΘ στην άμεση ανάγκη κατασκευής ενός νέου σύγχρονου κλειστού στην πρωτεύουσα του Έβρου, καθώς με τέτοιες επιτυχίες το επίπεδο του Θρακιώτικου βόλεϊ ανεβαίνει και θα πρέπει να στηριχθεί και με τις ανάλογες υποδομές.
 
Αναλυτικά η συγχαρητήρια ανακοίνωση της ΕΣΠΕΘΡ:
 
“Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ. ΘΡΑΚΗΣ-ΑΝ. ΜΑΚ/ΝΙΑΣ, συγχαίρει τους Αθλητές, Προπονητές, Διοίκηση και συνεργάτες του ΕΘΝΙΚΟΥ Αλεξανδρούπολης, για την νίκη επί της  Εσθονικής Σέλβερ Ταλλίν και την πανάξια πρόκριση στους «16» του Τσάλεντζ Καπ της CEV.
Η επιτυχία αυτή, που καταξιώνει την ομάδα στα Ευρωπαϊκά σαλόνια, ανεβάζοντας ταυτόχρονα το επίπεδο των υποχρεώσεών της, καθιστά επιτακτικότερη την ανάγκη δημιουργίας, ενός σύγχρονου κλειστού γηπέδου βόλεϊ στην Αλεξανδρούπολη”.