Άμεσος ο ορισμός του αναβληθέντος παιχνιδιού ανάμεσα σε Σουφλί και Πανσερραϊκό

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Στις 4 Ιανουαρίου και όχι στις 17/1 που ακούγονταν από Σέρρες και Καβάλα, ορίστηκαν από την Επιτροπή Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής οι αγώνες Έβρος Σουφλίου-Πανσερραϊκός και Καβάλα-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος που αναβλήθηκαν την Τετάρτη (17/12) λόγω κακοκαιρίας.

Βάσει των κανονισμών ποδοσφαίρου που ανέφερε εξ’ αρχής το ThrakiSportS, η Καβάλα, το Βυζάντιο, ο Έβρος Σουφλίου, ο Πανσερραϊκός και οι διαιτητές θα έπρεπε να βρίσκονται και σήμερα Πέμπτη στα γήπεδα, όπου δεν έγιναν χθες οι αγώνες. Οι διαιτητές θα έπρεπε να κάνουν αυτοψία και αν δεν μπορούσαν να γίνουν ούτε σήμερα, τότε θα αναβάλλονταν οριστικά.

Η ΕΠΟ από την Τετάρτη, ημέρα του αγώνα, αποφάσισε την οριστική τους αναβολή τους και έτσι οι ομάδες θα έχουν δικαίωμα στις 4 Ιανουαρίου να χρησιμοποποιήσουν και τις μεταγραφές που θα προλάβουν να αποκτήσουν τις πρώτες μέρες του νέου έτους.

Τα δύο παιχνίδια του 1ου ομίλου ορίστηκαν να διεξαχθούν την Κυριακή 4/1/2015 στις 15:00, καθώς εκείνη την ημέρα δεν υπάρχει άλλη αγωνιστική δράση (φωτογραφία από τις ομάδες και τους διαιτητές στο Σουφλί το μεσημέρι της Τετάρτης που αλιεύσαμε από το serressport).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η Επιτροπή Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής αποφάσισε την αναβολή των αγώνων Καβάλα-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος και Έβρος Σουφλίου-Πανσερραϊκός (17/12/2014) και το ορισμό τους την Κυριακή 4/1/2015 και ώρα 15:00 στο Δημ. Καβάλας και στο Δημ. Σουφλίου, αντίστοιχα.