Όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη τύπου του αγώνα Εθνικός-Σέλβερ Ταλίν

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

– Ο Εθνικός επικράτησε και στον δεύτερο αγώνα απέναντι στη Σέλβερ Ταλίν με 3-0, αυτή τη φορά στην Αλεξανδρούπολη, σφράγιζοντας με αυτόν τον τρόπο την πρόκριση του στους 16 του Τσάλεντζ Καπ.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού στη συνέντευξη τύπου μίλησαν για το ματς και την πρόκριση ο προπονητής του Εθνικού Σάκης Μουστακίδης, ο λίμπερο της Εβρίτικης ομάδας Άκης Δαρίδης, οι οποίοι στάθηκαν στην καλή απόδοση της ομάδας και τη στήριξη του κόσμου, ενώ από πλευράς των ηττημένων ο τεχνικός των Εσθονών Ράινερ Βασίλιεφ και ο αρχηγός της Σέλβερ Ταλίν Άντρες Τόμπαλ στάθηκαν στα μεγάλα προβλήματα που αντιμέτωπισαν σε άμυνα και μπλοκ, που τελικά τους στοίχισαν.

Ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Σάκης Μουστακίδης επισήμανε: Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη και την πρόκριση. Κάναμε ένα κακό ξεκίνημα, αλλά στη συνέχεια του αγώνα ήμασταν καλύτεροι και καταφέραμε να επικρατήσουμε. Βοήθησαν πολύ οι νέοι αθλητές της ομάδας, που έπαιξαν στο τρίτο σετ, καθώς προσαρμόστηκαν γρήγορα στο παιχνίδι, κάτι που είναι πολύ καλό ενόψει της συνέχειας των αγωνιστικών υποχρεώσεων”.

Ο λίμπερο της Θρακιώτικης ομάδας Άκης Δαρίδης τόνισε: “Ξεκινήσαμε νωθρά το ματς, αλλά στη συνέχεια δείξαμε χαρακτήρα, κάτι που είναι σημαντικό για όλους. Τα παιδιά που πέρασαν ως αλλαγή στάθηκαν στο ύψος τους. Ακολουθούν πολλά και δύσκολα παιχνίδια στα οποία πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Μακάρι να πάμε ακόμα καλύτερα στη συνέχεια. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στηρίζει”.

Ο τεχνικός της Σέλβερ Ταλίν Ράινερ Βασίλιεφ είπε: “Στο γήπεδο υπήρχε φανταστική ατμόσφαιρα. Είχαμε πρόβλημα στην άμυνα και ο αντίπαλος μας πίεσε πολύ εκεί, ενώ επίσης ήταν και δυνατός στο μπλοκ, κάτι που μας στοίχισε την πρόκριση”. Tέλος, ο αρχηγός των Εσθόνων Άντρες Τόμπαλ ανέφερε: “Δεν είναι εύκολο να παίζεις εδώ. Κάναμε πολλά πολλά λάθη, ειδικά στην άμυνα και έτσι δίκαια ηττηθήκαμε στο παιχνίδι”.