Στο “Δημήτρης Μπακιρτζής” στο Σουφλί και χωρίς οργανωμένους το παιχνίδι με τον Άρη!

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Τελικά στο γήπεδο “Δημήτρης Μπακιρτζής” του Σουφλίου θα πραγματοποιηθεί το παιχνίδι του Έβρου Σουφλίου με τον Άρη Θεσσαλονίκης το μεσημέρι της Κυριακής (21/12) με τη μη παρουσία οργανωμένων οπαδών των “κιτρινόμαυρων”!

 Αυτή ήταν η απόφαση που έλαβαν στην σύσκεψη που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο παρουσία των ανθρώπων του Σουφλίου και της τοπικής αστυνομικής διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης και αναφέρει και η διοίκηση του Έβρου Σουφλίου στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Βέβαια το ζήτημα είναι τι θα συμβεί με τους φίλους του Αρη από την περιοχή, αλλά και τις γύρω περιοχές και το που θα τοποθετηθούν από την αστυνομία που πήρε και την απόφαση, καθώς υπάρχει μόλις μία κερκίδα, όπως επισήμανε από το πρωί της Τρίτης τo ThrakiSportS.

Πάντως για όλο τον Έβρο και το Σουφλί κυρίως θα είναι μια γιορτή, αφού πρώτη φορά μια ομάδα του Έβρου στο ποδόσφαιρο θα αντιμετωπίσει μια τόσο ιστορική ομάδα της χώρας όπως είναι ο Άρης. Προηγείται το μεγάλο παιχνίδι της Τετάρτης με τον έμπειρο Πανσερραϊκό του Κώστα Βασιλακάκη επίσης στο “Δημήτρης Μπακιρτζής”, όπου είναι κρίσιμο για την ομάδα του Γιώργου Αραμπατζή που έμεινε λίγο πίσω στην βαθμολογία από την κορυφή μετα τα τελευταία ανεπιτυχή εκτός έδρας αποτελέσματα.