“Σπόντες” από τη Θεσσαλονίκη για το Κώστα Βασιλακάκη που ετοιμάζεται για Σουφλί

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Παράπονα μπορεί να μην είχαν οι Θεσσαλονικείς του Αρη από τη φιλοξενία της διοίκησης του Πανσερραικού, αλλά σχολίασαν επικριτικά τις δηλώσεις στη συνέντευξη τύπου, του Κομοτηναίου προπονητή των Σερρών Κώστα Βασιλακάκη, που ετοιμάζεται για το Σουφλί και  σχολίασε τη φάση του πέναλτι για τον Άρη ξεχνώντας όμως τα άλλα δύο πέναλτι που δεν δόθηκαν στους “κίτρινους”, αλλά και την αποβολή του Σουνά που ενώ χτυπήθηκε τιμωρήθηκε αυτός από τον διαιτητή.

Θυμίζουμε, πάντως στο παιχνίδι κυπέλλου την περασμένη Τετάρτη ανάμεσα στις δυο ομάδες πάλι στις Σέρρες, ο θρακιώτης προπονητής δε σχολιάσε τη διαιτησία του Θρακιώτη Κουμπαράκη, παρά τα αδικαιολόγητα (όπως φάνηκε από το βίντεο του αγώνα) παράπονα των Σερραίων για τη διαιτησία του αγώνα.

Αναλυτικά:

Εγινε ένα παιχνίδι με πολύ ένταση, στο οποίο οι δύο ομάδες διεκδίκησαν τη νίκη. Δεν ξεκινήσαμε καλά, δεχτήκαμε το γκολ, αλλά αντιδράσαμε και καταφέραμε να προηγηθούμε. Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε με την ίδια φιλοσοφία. Ξέραμε ότι ο αντίπαλος θα ανέβει και θα βρούμε αρκετούς χώρους. Οργανώσαμε πολύ καλά την άμυνα μας, αλλά όταν κερδίζαμε τη μπάλα, έπρεπε να είμαστε πιο ψύχραιμοι. Τελικά ήρθε το πέναλτι, πριν όμως υπήρξε επιθετικό φάουλ στον Σιάκκα. Ετσι, καταφέρε ο αντίπαλος να ισοφαρίσει. Θέλαμε τη νίκη για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο και να πάρουμε προβάδισμα στη βαθμολογία. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Συγχαρητήρια και στον ΑΡΗ και τον κ. Κάμπος, ο οποίος έχει φτιάξει μία πολύ καλή ομάδα”.

Για τη θέση άμυνας της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο: “Ο αντίπαλος ανέβηκε ψηλά και με μακρινές μπάλες προσπάθησε να μας δημιουργήσει προβλήματα. Δεν νομίζω όμως ότι επηρέασε την εξέλιξη του παιχνιδιού. Οργανωθήκαμε καλύτερα, απλά έπρεπε να περάσουμε σωστές πάσες”.

Για την “μάχη” ανόδου του Πανσερραϊκού: “Οι διαφορές δεν είναι μεγάλες. Υπάρχου άλλα 20 παιχνίδια περίπου. Θα υπάρχουν απώλειες για όλες τις ομάδες. Δεν σημαίνει πως η ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή, θα παραμείνει μέχρι εκεί.

Για τον αγώνα με τον Εβρο Σουφλίου: “Παίξαμε δύο παιχνίδια, Τετάρτη και σήμερα, με αρκετές αλλαγές. Θα κοιτάξουμε να είμαστε έτοιμοι, να προετοιμαστούμε καλά και να πάμε να διεκδικήσουμε τη νίκη”.