Όσα έγιναν στον αγώνα της Κ15 της Ξάνθης με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο

Ανταπόκριση από τη Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Δεν τα κατάφερε να πάρει τη νίκη στο ΕMILEON του Αγρινίου με τον δυνατό Παναιτωλικό και αναδείχθηκε ισόπαλή με 1-1, μένοντας τέσσαρις βαθμούς πίσω από τον ΠΑΟΚ.

Με το βαθμό της ισοπαλίας επιστρέφει στην βάση της η ομάδα Κ-15 της Ξάνθης από το Αγρίνιο και το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, μενοντας στη δεύτερη θέση με 21 βαθμούς, ενώ οι Αγρινιώτες βρίσκονται στη τρίτη θέση και στους 18 βαθμούς.

 Οι παίκτες του Θόδωρου Καραγιαννίδη ξεκίνησαν ιδανικά τον αγώνα, προηγήθηκαν με τον Ζουμπουλίδη στο ξεκίνημα (0-1) χάνοντας κι ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους. Στη συνέχεια ο Παναιτωλικός αντέδρασε αλλά ο τερματοφύλακας Ζουρνατζίδης απέκρουσε δύο πέναλτι των γηπεδούχων στο α’ μέρος. Η ισοφάριση (1-1) για την ομάδα του Αγρινίου ήρθε στο 68’ με την SKODA ΞΑΝΘΗ να έχει άλλες δύο καλές στιγμές στη συνέχεια για να πάρει τους βαθμούς της νίκης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν οι Χρέλιας, Βασιλόπουλος και Σούζας της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

Ξάνθη: Ζουρνατζίδης, Σαμαράς, Τηλαβερίδης, Μπαξεβάνης, Τζεβελέκης Φ., Θεοφυλάκης, Βεζάζης, Παπαστεργίου (66’ Ζώτος), Σταματιάδης (52’ Μαλαδένης), Σουλεϊμάν, Ζουμπουλίδης (78’ Χατζηπατέρας).