Δηλώσεις Μουστακίδη, Δεληκώστα και Παπάζογλου, Δημητριάδη μετά το Εθνικός – ΑΟΟ

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής
– Ο Εθνικός επικράτησε εύκολα της Ορεστιάδας με 3-0 σετ για την 8η αγωνιστική της Volley League. Η ομάδα από την Αλεξανδρούπολη ήταν ανώτερη σε άμυνα και επίθεση και εκμεταλλευόμενη τα λάθη των φιλοξενούμενων, έφθασε σε μια δίκαια νίκη, που δίνει ψυχολογία στους παίκτες ενόψει των επόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων. Από την άλλη η Ορεστιάδα θα προσπαθήσει στα παιχνίδια που ακολουθούν  να βελτιώσει την απόδοσή της σε άμυνα και τελειώματα επιθέσεων, ώστε να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά τα δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα κόντρα σε Ολυμπιακό και Εθνικό.
Μετά το τέλος του σπουδαίου Εβρίτικου ματς πραγματοποίησαν δηλώσεις στην κάμερα της Nova και τον Γιώργο Πανταζίδη ο προπονητής του Εθνικού Σάκης Μουστακίδης, ο τεχνικός της Ορεστιάδας Κώστας Δεληκώστας, ενώ από πλευράς παικτών μίλησαν ο κεντρικός των Αλεξανδρουπολιτών Γιώργος Παπάζογλου, καθώς και ο πασαδόρος του ΑΟΟ Μανώλης Δημητριάδης.
 
Ο προπονητής του Εθνικού Σάκης Μουστακίδης τόνισε: «Ερχόμαστε από δύο ήττες και αυτή η ομάδα είναι νέα. Για αυτό το λόγο είχαμε ένα άγχος για το αυτό το ματς. Η Ορεστιάδα έχει καλούς παίκτες και μπορεί να σου κάνει ζημιά. Όμως δείξαμε σοβαρότητα και ήρθε το αποτέλεσμα. Έχουμε μπροστά μας ένα Γολγοθά και πρέπει να κάνουμε καλή διαχείριση. Έχουμε δύσκολη έξοδο στην Κηφισιά που σήμερα έπαιξε πολύ καλά».
Ο κεντρικός του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Γιώργος Παπάζογλου επισήμανε: «Η ομάδα έχει ψυχή και το έδειξε στο γήπεδο. Είναι σημαντική νίκη για μας γιατί έχουμε πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας. Προσπαθούμε να έχουμε τη ίδια απόδοση σε όλα τα παιχνίδια. Αν το καταφέρουμε θα πάμε πολύ καλά γιατί η ομάδα έχει πολύ ταλέντο. Πέρσι ήταν κάτι πρωτόγνωρο για την ομάδα να συμμετέχει σε όλες τις διοργανώσεις. Φέτος νομίζω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε σε όλους μας τους στόχους».  
 
Ο πασαδόρος της Ορεστιάδας Μανώλης Δημητριάδης δήλωσε: «Μας πίεσε πολύ το σερβίς του Εθνικού. Κάναμε πολλά λάθη και είχαμε προβλέψιμη ανάπτυξη λόγω κακής υποδοχής. Ξέραμε ότι στον πρώτο κύκλο των παιχνιδιών τα πήγαμε περίφημα. Ξέραμε επίσης ότι έχουμε μπροστά μας δύσκολους αγώνες και δεν περιμέναμε κάτι από αυτούς».
 
Ο προπονητής της Ορεστιάδας Κώστας Δεληκώστας είπε: «Στο πρώτο σετ ήταν πολύ καλά τα σερβίς του Εθνικού.  Στα υπόλοιπα δεν ίσχυε αυτό, αλλά είχαμε κακή υποδοχή. Ο Λούνα έπαιζε συνέχεια πολύ ψηλή μπάλα, αλλά είναι το δεύτερο ματς που δεν έχει καλή απόδοση. Είναι ανησυχητικό και θα το δούμε. Περιμέναμε να πάρουμε κάποιο βαθμό από αυτά τα ντέρμπι αλλά δεν τα καταφέραμε».