Δυναμική επιστροφή Ζωγραφάκη! Μεταγραφή από τα Λιμενάρια στον Ακροπόταμο και στη Γ’ εθνική!

Ανταπόκριση από τη Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Τον Δημήτρη Ζωγραφάκη, τον 36χρονο πλέον πρωην μέσο της Ξάνθης, που φόρεσε την φανέλα με τον Δημόκριτο για επτά ολόκληρα χρόνια (1998-2005), απέκτησε ο Άρης Ακροποτάμουπου –  αλλά θα ΄χει δικαίωμα συμμετοχής απ’ το νέο έτος με τη νέα του ομάδα στη Γ’ Εθνική.

Πιο συγκεκριμένα, μετά την απόκητηση του Σωκράτη Κωνσταντινίδη, ο Άρης Ακροποτάμου προχώρησε και στην μεταγραφή του Δημήτρη Ζωγραφάκη. Ο έμπειρος μέσος, όπως είχε γράψει το ThrakiSportS, ξεκίνησε την χρονιά στην Αναγέννηση Λιμεναρίων, ομάδα της Θάσου που αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Καβάλας. Άλλωστε, διατηρεί στα Λιμενάρια και δική του  επιχείρηση .

Ο Ζωγραφάκης δεδομένου ότι είχε δελτίο σε άλλη ομάδα,  έχει δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια των Καβαλιωτών με τον Άρη Ακροποτάμου από την 1/1/2015 (οπότε και επισήμως θα ξεκινήσει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος). Έχει αγωνιστεί εκτός της Ξάνθης, Ελευθερούπολη από όπου και ξεκίνησε, σε ΠΑΟΚ, Πανιώνιο, ΑΕΚ Λάρνακας, Ιωνικό, Καβάλα, Αιγάλεω, Σαντάνσκι, Κυρήνεια, Νέοι Δραπετσώνας  και φυσικά τα Λιμενάρια.