Ενδιαφέρον και του Σολάρι για επιστροφή στην Ελλάδα

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ξάνθης, που ενδιαφέρει έντονα τον Άρη Εστεμπάν Σολάρι (μίλησε και στα ελληνικά), στη Θεσσαλονίκη και παραδέχτηκε ότι είναι σε συζητήσεις οι μάνατζέρ του με τον Άρη, αφου τον ενδιαφέρει να αγωνιστεί πάλι στην Ελλάδα και σε μια μεγάλη ομάδα, χωρίς όμως να παραδέχεται οριστική συμφωνία, όπως διαρέέουν οι παράγοντες των “κιτρίνων”.

Ο  Εστεμπάν Σολάρι, φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στην Σέντρα», μιλώντας για το «φλέρτ» των κιτρίνων προς το πρόσωπο του, για την ατμόσφαιρα στο «Κλ. Βικελίδης», ενώ παράλληλα έστειλε το δικό του μήνυμα στα Ελληνικά.

Αναλυτικά όσα είπε:
«Θα ήθελα πάρα πολύ να έρθω στην Θεσσαλονίκη, είναι μια πάρα πολύ ωραία πόλη, αλλά προς το παρών δεν έχω καμία πρόταση, καμία ενημέρωση. Έχει μιλήσει ο μάνατζερ μου με κάποιους μάνατζερ του Άρη, ωστόσο εγώ προς το παρών δεν έχω κάνει καμία κουβέντα. Δεν έχω καμία πρόταση στα χέρια μου. Ακούω πως ο Άρης ενδιαφέρεται για μένα, ξέρω πως υπάρχουν δημοσιεύματα που γράφουν για μένα και τον Άρη, αλλά ακόμα δεν έχω κάτι».

Για το γεγονός πως ο Άρης αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική: «Δεν με απασχολεί που ο Άρης είναι στην τρίτη κατηγορία, από την στιγμή που υπάρχει σωστό πρότζεκτ, καλοί παίκτες και πλάνο, δεν έχω πρόβλημα να έρθω στον Άρη».

Για τον Κάμπος και τον Πόι: «Ξέρω σαν όνομα τον Πάουλο Κάμπος, είναι ένα γνωστό όνομα στον χώρο του ποδοσφαίρου. Τον Μάουρο Πόι τον ξέρω καλά, έχουμε βρεθεί πολλές φορές, όχι όμως τώρα τελευταία που ο παίκτης παίζει στον Άρη».

Για το οικονομικό κομμάτι: «Σίγουρα το οικονομικό είναι ένα σημαντικό πράγμα, ωστόσο αν υπάρχει σωστό πλάνο για την ομάδα, δεν νομίζω πως το οικονομικό θα σταθεί ιδιαίτερο εμπόδιο».

Για το αν έχει ψάξει στο ίντερνετ να δει ατμόσφαιρα από «Κλ. Βικελίδης»: «Δεν χρειάζεται να μπω στο ίντερνετ για να δω το «Κλ. Βικελίδης», έχω παίξει αντίπαλος με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη και γνωρίζω καλά το πάθος του κόσμου του, τόσο στην Θεσσαλονίκη, όσο και εκτός έδρας».

Για την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται σήμερα: «Τελείωσα από την ομάδα μου στην Κίνα, βρίσκομαι σε διακοπές, ωστόσο εδώ και 15 ημέρες κάνω προπονήσεις, για να είμαι σε καλή φυσική κατάσταση».

Τέλος ο Εστεμπάν Σολάρι έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Άρη και μάλιστα σε Ελληνική γλώσσα: «Ευχαριστώ τον κόσμο του Άρη και την ομάδα για το ενδιαφέρον για μένα, αλλά τώρα δεν μπορώ να πω κάτι άλλο γιατί είναι πολύ νωρίς»

Πολλά θα ξεκαθαρίσουν στο θέμα του Σολάρι, Κόκε αλλά στα υπόλοιπα μεταγραφικά και όχι μόνο, από τη ομιλία του υπέυθυνου του ποδοσφαιρικού  Άρη στη συνέντευξη τύπου της Τετάρτης.