Έδιωξαν από τον Εργοτέλη τον Βλαχοδήμο παραμονές του αγώνα με την Ξάνθη

Ανταπόκριση από την Κρήτη: Λάζαρος Φιλιππίδης

–  Τέλος από το ρόστερ του Εργοτέλη του Παύλου Δερμιτζάκη προτού ολοκληρωθεί ο δανεισμός του από τον Ολυμπιακό, αποτελεί ο πρωην παίχτης της Ξάνθης, Παναγιώτης Βλαχοδήμος και μάλιστα παραμονές της αναμέτρησης των Κρητικών με την Ξάνθη.

Η… εκκαθάριση στο ρόστερ του Εργοτέλη συνεχίζεται, καθώς την Πέμπτη (11/12) ανακοινώθηκαν ακόμη δύο διαζύγια. Η μία αφορά τον δανεισμό του Βλαχοδήμου από τον Ολυμπιακό που ολοκληρώθηκε πρόωρα και ο παίκτης θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό, ώστε να δοθεί ξανά δανεικός ή να μείνει ακόμα και ελεύθερος, μετρώντας στους Ηρακλειώτες μόλις τέσσερις συμμετοχές στο πρωτάθλημα με τους «κιτρινόμαυρους».

Παράλληλα, λύθηκε η συνεργασία με τον Ρόμπερτ Κούρεζ, καθώς ο νεαρός Σλοβένος επιθετικός δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί και αγωνίστηκε μόλις σε δύο παιχνίδια.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:
Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την ολοκλήρωση του εξάμηνου δανεισμού του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Βλαχοδήμου από την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην καριέρα του.
Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Robert Kurez. Του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.