Αναβάλλονται όλοι οι αγώνες στον Έβρο λόγω της κατάστασης εκτάκτου ανάγκης στο Νομό

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Την αναβολή όλων των αγώνων που επρόκειτο να διεξαχθούν το προσεχές Σαββατοκύριακο στο Νομό Έβρου αποφάσισε λίγο μετά το μεσημέρι, μετά από έκτακτη συνεδρίαση, το ΔΣ της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου μετά και την κήρυξη του νομού σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης εξαιτίας των εκτεταμένων πλημμυρών που πλήττουν και τους τέσσερις ηπειρωτικούς δήμους του.

 

Η απόφαση της ΕΠΣ Έβρου ουσιαστικά αφορά όλες τις αναμετρήσεις της Β’ Κατηγορίας, καθώς όπως διευκρίνισε στο ThrakiSportS ο Χρήστος Καραβασίλης, έτσι και αλλιώς δεν θα είχε αγωνιστική στον Βόρειο και το Νότιο Όμιλο της Α’ Κατηγορίας καθώς ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος και ο δεύτερος εξαρχής ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει με την έλευση της νέας χρονιάς, από τις 10 Ιανουαρίου του 2015.

Κατά συνέπεια είναι φανερό ότι για ένα μήνα δεν θα υπάρχει αγωνιστική ποδοσφαιρική δράση σε τοπικό επίπεδο στο νομό Έβρου. Εξαίρεση θα αποτελέσουν ασφαλώς οι αναμετρήσεις του Έβρου Σουφλίου και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στην Γ’ Εθνική καθώς και ορισμένα παιχνίδια του πρωταθλήματος και του κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου που είχαν αναβληθεί για διάφορους λόγους και αποτελούν εκκρεμότητες.

Η ουσία είναι πάντως ότι αυτό το Σαββατοκύριακο στον Έβρο δεν έχει αγώνες, αφού ελήφθη η αυτονόητη απόφαση, δεδομένου ότι τα περισσότερα γήπεδα έχουν μετατραπεί σε λίμνες, όπως αυτό της φωτογραφία από το Ισαάκιο που ανέβηκε μάλιστα από τους ιθύνοντες της ομάδας στο facebook με την εξής χαριτωμένη επισήμανση έπειτα από την συγκεκριμένη μετατροπή της “OFI Arena”, όπως την ονομάζουν: “Σήμερα κατατέθηκαν το πρωί τα χαρτιά έναρξης της ομάδας στην Ελληνική Ομοσπονδία Υδατοσφαίρισης. Πάμε γερά. Πρώτος αγώνας εντός έδρας με τη Βουλιαγμένη”.