Μεικτές ομάδες: Όσα έγιναν στην ισοπαλία των Παίδων Ξάνθης και Έβρου

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Ισόπαλες χωρίς τέρματα αναδείχτηκαν οι Παίδες της ΕΠΣ Ξάνθης και της ΕΠΣ Έβρου για την εξ’ αναβολής 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Μεικτών ομάδων.

Η ομάδα του Έβρου μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι ελέγχοντας στην μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου μέρους ενώ απείλησαν αρκετά με στημένες μπάλας απ’ όπου απείλησαν σε κάνα δυο φάσεις τον τερματοφύλακα της ομάδας της Ξάνθης. Στο δεύτερο μέρος ωστόσο η εικόνα του αγώνα άλλαξε άρδην με τους Ξανθιώτες να μπαίνουν φουριόζοι και να δημιουργούν αρκετούς κινδύνους στην εστία του Γκουδλή που σε όσες φάσεις χρειάστηκε δήλωσε παρών. Η κορυφαία στιγμή του αγώνα χάθηκε στο 75’ όταν μετά από μπαλιά από τα αριστερά ο Αναστασουλάκης έκανε το πλασέ  με τους αμυντικούς του Έβρου να απομακρύνουν πάνω στην γραμμή και ενώ ο Γκουδλής ήταν εκτός θέσης.

Αυτός ήταν ο πρώτος βαθμός για την Ξανθιώτικη ομάδα που στις προηγούμενες δύο αναμετρήσεις είχε μόνο ήττες χωρίς ωστόσο να καταφέρει να σημειώσει το πρώτο της γκολ για την φετινή διοργάνωση, ενώ για την ομάδα του Έβρου αυτός ήταν ο πέμπτος βαθμός σε τρείς αγώνες με τους Εβρίτες να παραμένουν αήττητοι. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γιώργος Κουναλάκης με βοηθούς τους Βαγγέλη Κιοτζένη και Μιχάλη Ελευθεράκη της ΕΠΣ Ξάνθης.

ΕΠΣ Ξάνθης (Μπ. Σπυριδόπουλος): Μπαμπούρης, Γκατζόγιας, Δημητριάδης(40’ Κουτσογιάννης), Φραγκούλης, Τενεκές, Κοψαλίδης, Κούπας(40’ Αναστασουλάκης), Καραμανάβης( 72’ Θώμογλου), Γκασιμπαγιαζίδης, Σπυριδωνίδης, Τηλαβερίδης

ΕΠΣ Έβρου (Αθ. Ζησίδης): Γκουδλής, Τηλέγραφος, Μαρουλής, Αλεξακίδης, Μεντίζης, Σαγκιρίδης, Βραζάλης(52’ Τσακαλδήμης), Γεωργαντάς, Σωτηράκης(72’ Βλάχος), Τσιρούδης(57’ Κουλελής), Γκασίδης, 

Αποτελέσματα 4ης αγωνιστικής Παίδων
ΕΠΣ Ξάνθης – ΕΠΣ Έβρου  0-0
ΕΠΣ Θράκης – ΕΠΣ Δράμας   αναβλήθηκε
ΕΠΣ Καβάλας   Ρεπο

Βαθμολογία
1. ΕΠΣ Θράκης(3)    6
2. ΕΠΣ Έβρου(3)    5
3. ΕΠΣ Δράμας(2)    4
4. ΕΠΣ Καβάλας(3)   3
5. ΕΠΣ Ξάνθης(3)      1