ΕΠΣ Ξάνθης: Όσα έγιναν στην νίκη κορυφής της Θαλασσιάς μέσα στο Κουτσό

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Νίκη κορυφής για την Αναγέννηση Θαλασσιάς, έστω και με ένα παιχνίδι παραπάνω από τον Άρη Αβάτου, καθώς πέρασε με δυσκολία από την έδρα της μαχητικής ομάδας του Παύλου Μελά Κουτσού.

Η ομάδα του Αντώνη Μπαμπαλή είχε στην μεγαλύτερη διάρκεια τα ηνία του αγώνα ωστόσο έπρεπε να φτάσουμε στο 80 για να καταφέρει να ανοίξει το σκορ και αυτό με στημένη μπάλα. Οι δύο ομάδες είχαν να αντιμετωπίσουν και τον βαρύ από την συνεχή βροχόπτωση αγωνιστικό χώρο που δυσκόλευε τις προσπάθειες τους.

Η ομάδα του Σάκη Καρασερίδη προσπάθησε να πάρει κάτι θετικό από το παιχνίδι όμως για ακόμη ένα παιχνίδι η ομάδα του αδυνατεί να κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν αλλά και να πετύχει γκολ.

Η Θαλασσιά κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 80’ μετά  από πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ, κερδίζοντας τον ανίκητο έως εκείνη την στιγμή Τσαπανίδη, ενώ στις καθυστερήσεις ο Γιάννης Καζάκης διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Πλέον η ομάδα της Θαλασσιάς στρέφει την προσοχή της στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ελπίδα Γενησέας, ενώ η ομάδα του Κουτσού έχει μπροστά της ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μια και αγωνίζεται στην Φελώνη κόντρα στην Βιστωνίδα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γιάννης Γκιαούρης με βοηθούς τους Βασίλα και Γ. Πασχαλίδη

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥ  (Σ. Καρασερίδης): Τσαπανίδης, Νεανίδης(90’ Δημάκης), Σίμος, Παράσχου, Παπαδόπουλος, Αρκούδας, Μαλαδένης, Θεοδώρου(86’ Γκορόγιας), Λαζαρίδης(88’ Κούτρας), Χαλίλ Ιμπραήμ, Μαυροματίδης

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ (Αντ. Μπαμπαλής): Βασιλειάδης, Σταύρου(74’ Κοτζακελίνης Π.), Μαντζαρίδης, Κελλίδης, Σαρηγιαννίδης Αλ., Κοτζάκελης, Τουργαίδης, Μουχτάρης, Σαρηγιαννίδης Π., Καζάκης, Παπαδημητρίου