Δηλώσεις Ριζόπουλου και Δεληκώστα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Δημήτρης Μηλίκας

 «Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι με νεύρα.  Βρέθηκα σε καλή μέρα αλλά χάσαμε. Η αλήθεια είναι ότι το πιστέψαμε, γιατί  είμαστε μια σκληρή ομάδα και έτσι όπως πήγε ο αγώνας θα μπορούσαμε να νικήσουμε τον Ολυμπιακό. Έχουμε όμως παράπονο από τη διαιτησία. Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν τα νεύρα αλλά κάποι άνθρωποι πρέπει να είναι λίγο πιο προσεκτικοί».

Με αυτά τα λόγια σχολίασε στην κάμερα της Nova και τον παντελή Λώλη την καταπληκτική του εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό ο Δημήτρης Ριζόπουλος, μετά την λήξη της αναμέτρησης και την ήττα της Εβρίτικης ομάδας από τους περσινούς πρωταθλητές με σκορ 1-3 σετ. Ο ακραίος του ΑΟΟ ολοκλήρωσε τον αγώνα με 18 πόντους (17/24 επιθέσεις, 1 μπλοκ, 72% υπ – 56% άριστες). Για τον λόγο που επέστρεψε στην Ορεστιάδα, σχολίασε: «Ήρθα στην Ορεστιάδα γιατί ξεκίνησα βόλεϊ από αυτή την ομάδα και το Νίκο Σαμαρά. Το όνειρο μας είναι να πάμε ψηλά την ομάδα. Έχουμε ξεκινήσει καλά, δουλεύουμε σκληρά και ελπίζω να συνεχίζουμε έτσι».

Από την πλευρά του, ο τεχνικός του Α.Ο. Ορεστιάδας Κώστας Δεληκώστας είπε: «Ο αγώνας κρίθηκε στο μπλακ αουτ που είχαμε στο 17-14 του τρίτου σετ. Δεχτήκαμε δύο άσσους από εύκολα σερβις του Πελεκούδα και γύρισε το σετ. Κλειδί του αγώνα ήταν ο Μαρούλης. Παίξαμε καλά πάνω στον Προύσαλη και μας πήρε το παιχνίδι ο Μαρούλης.  Έχουμε προβλήματα, αλλά θα τα φτιάξουμε. Είναι το πρώτο κακό παιχνίδι του Λούνα. Είναι καλό το μπλοκ του Ολυμπιακού, αλλά έκανε λάθη και στο μονό μπλοκ. Δικαιούται να είναι και σε μια κακή μέρα. Η Ορεστιάδα μπορεί να περιμένει καλύτερες μέρες».