Video: H κοινή προπόνηση των θρακιώτικων σωματείων Kick Boxing

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Δημήτρης Μηλίκας

– Κοινή προπόνηση 3 σωματείων Kick Boxing πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014. Η κοινή προπόνηση του Εθνικού Κλιμακίου Θράκης των αθλητών από τα σωματεία της Θράκης στο άθλημα του Kick Boxing, έγινε στα πλαίσια της προετοιμασίας των αθλητών μας, που ακολουθούν για την συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kickboxing τον Δεκέμβριο 2014 στην Αθήνα.

Το Αθλητικό γεγονός έλαβε χώρα στο Νέο Αθλητικό Κέντρο Ορεστιάδας. Στο χώρο παραβρίσκονταν και παρακολούθησαν όλη την διαδικασία της προπόνησης ο Αλέξανδρος Μπαρμπούδης (Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Κέντρο Κοινωνικής προστασίας, Αλληλεγγύης και Αθλητισμού Δήμου Ορεστιάδας – Κ.Κ.Π.Α.Α.Δ.Ο.»), ο Αρχοντής Αρχοντίδης (Δημοτικός Σύμβουλος), ο Χρυσοβαλάντης  Παντσίδης μέλος του Δ.Σ Ορεστιάδας και ο Γεώργιος Στεργάτος (Πρόεδρος του Α.Φ.Κ.Τ. Ορεστιάδας “Αθλον”).

Αξίζει να τονίσουμε ότι τέτοια διοργάνωση δεν έχει ξαναγίνει στο παρελθόν, σε κανέναν άλλο άθλημα στην περιοχή μας. Ήταν πρωτοβουλία των συλλόγων της Θράκης, με την άμεση υποστήριξη στο εγχείρημά μας από τον Δήμο Ορεστιάδας, τον Δήμο Αλεξανδρουπόλεως, τον Δήμο Κομοτηνής και την Πανελλήνια Ομοσπονδία του Kick Boxing.

Επιπλέον, παρόμοιες προπονήσεις έχουν προγραμματιστεί, στο μέλλον, σε όλους τους Δήμους της Θράκης. Δικαίωμα Συμμετοχής είχαν μόνο οι αναγνωρισμένοι Σύλλογοι από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Kick Boxing.

Οι Σύλλογοι που συμμετείχαν ήταν: Α.Φ.Κ.Τ. “Αθλον” Ορεστιάδας (Προπονητής Σαράντης Στεργάτος), Α.Σ. Απόλλων Αλεξανδρούπολης (Προπονητής Ιωάννης Ζάχος), Α.Σ. Πολύδαμος Κομοτηνής (Προπονητής Ερχάν Ισμαΐλ) και Α.Σ. Πολύδαμος Ξάνθης (Προπονητής Γεώργιος Καλαϊτζής). https://sport-xl.org/rejting-bukmekerov-ukrainy/obzor-mobilnyh-prilozhenij-bukmekerskih-kontor-ukrainy-parimatch-favbet-melbet-1xbet/

[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/uh7A3oD1yFo?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen]