Τριήμερη διαμονή στην Κομοτηνή ο Πλατανιάς

Ανταπόκριση από την Κρήτη: Λάζαρος Φιλιππίδης

– Με 24 παίκτες στην αποστολή τους οι Χανιώτες θα αναχωρήσουν για τις εκτός έδρας αναμετρήσεις με Πανθρακικό και Βέροια αφού επέλεξαν μνα μην επιστρέψουν στη Κρήτη.

Με μια αποστολή θα… βγάλει δυο παιχνίδια ο Πλατανιάς, καθώς όπως διαμορφώθηκε το πρόγραμμα με την διεξαγωγή της εμβόλιμης 6ης αγωνιστικής οι Χανιώτες αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον Πανθρακικό και στη συνέχεια τη Βέροια. Συνεπώς η ομάδα αναχωρεί από τα Χανιά την Τρίτη (2/12) και θα επιστρέψει την Κυριακή (7/12).

Έτσι, ο Γιάννης Χριστόπουλος φρόντισε μετά το τέλος της προπόνησης την Δευτέρα (1/12) να ανακοινώσει την αποστολή στην οποία συμπεριέλαβε παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του και για τις δυο αναμετρήσεις. Συγκεκριμένα, οι «εκλεκτοί» του τεχνικού των Κρητικών είναι οι εξής: Αγκιλέρα, Αποστολόπουλος, Γιακουμάκης, Γκσπούρνινγκ, Δημήτρης, Ζαραδούκας, Ζουμπουλάκης, Ιτούα, Κοκκαλάς, Κουλιμπαλί, Μαχαμάτ, Μενδρινός, Μιλούνοβιτς, Μπανανά, Μπεριάν, Ναζλίδης, Ντεντάκης, Ολιμπά, Τέτε, Τζίλβαν, Τόρες, Τσοντάκης, Τσουράκης και Φιγκέιρα.

Όσο για το πρόγραμμα της ομάδας, έχει ως εξής: Η αποστολή θα αναχωρήσει την Τρίτη (2/12), το πρωί, αεροπορικώς για την Αθήνα και εν συνεχεία -και πάλι αεροπορικώς- για την Αλεξανδρούπολη. Αμέσως μετά, θα μεταβεί οδικώς στην Κομοτηνή, όπου και θα διανυκτερεύσει το βράδυ της Τρίτης. Μετά τον αγώνα με τον Πανθρακικό, η αποστολή του Πλατανιά Χανίων θα διανυκτερεύσει την Τετάρτη (3/12) και την Πέμπτη (4/12) στην Κομοτηνή, ενώ την Παρασκευή (5/12) θα αναχωρήσει οδικώς για τη Βέροια, όπου το Σάββατο (6/12) θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα. Στα Χανιά, η αποστολή του Πλατανιά Χανίων θα φτάσει την ερχόμενη Κυριακή, αεροπορικώς από Θεσσαλονίκη.