Παραιτήθηκε ο Πανσερραϊκός! Χαμόγελα στην Αλεξανδρούπολη για την ξεκούραστη νίκη…

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Δεν θα έρθει ποτέ στην Αλεξανδρούπολη για να αγωνιστεί η ομάδα του Πανσερραϊκού. Η ιστορική ομάδα, που συμμετέχει μαζί με τους Κύκλωπες στο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας Χαντμπολ Γυναικών, ενημέρωσε την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης ότι δεν θα ταξιδέψει στον Έβρο για την αναμέτρηση που επρόκειτο να διεξαχθεί την Κυριακή στο “Μιχάλης Παρασκευόπουλος”.

 

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, οι Κύκλωπες θα πάρουν εύκολα το δίποντο, κερδίζοντας με 10-0 στα χαρτιά το παιχνίδι. Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι η παραίτηση του Πανσερραϊκού αφορά το συγκεκριμένο παιχνίδι και όχι συνολικά το πρωτάθλημα.

Σχετικό έγγραφο εστάλη στον ΑΣ Κύκλωπες με κοινοποίηση στον Πανσερραϊκό από την Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΟΧΕ. Το έγγραφο αυτό αναφέρει:

Σας γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμένος αγώνας πρωταθλήματος της  Α2 Εθνικής κατηγορίας ΓΥΝΑΙΚΩΝ 5ος όμιλος ΑΣ ΚΥΚΛΩΠΕΣ ΑΛΕΞ.– ΜΓΣΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ  την Κυριακή 7/12/2014 ώρα 12:00 δεν θα διεξαχθεί, κατόπιν εγγράφου παραιτήσεως του σωματείου ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ από τον εν λόγω αγώνα. Ως εκ τούτου η ομάδα σας στον αγώνα με τον εν λόγω σωματείο θεωρείται νικήτρια με σκορ 10-0 και 2 βαθμούς υπέρ σας.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Ο.Χ.Ε.