LIVE η Γ’ Εθνική: Ηρακλής Αμπελοκήπων – Εβρος Σουφλίου και Αγιονέρι – Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Μεταδίδει από την Θεσσαλονίκη ο Κώστας Καραγιάννης

–  Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους αγώνες της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Ο εκ των πρωτοπόρων Έβρος Σουλίου δοκιμάζεται στην Θεσσαλονίκη απέναντι στον Ηρακλή Αμπελοκήπων ενώ ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης πάει στο Αγιονέρι και αντιμετωπίζει τον εκεί Εθνικό. Ο Κώστας Καραγιάννης από την Θεσσαλονίκη μεταδίδει…

Καλησπέρα. Μετά από δυο εβδομάδες διακοπής, το πρωτάθλημα συνεχίζεται από την όγδοη αγωνιστική και οι δυο ομάδες της Θράκης που συμμετέχουν ε αυτό, δίνουν δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια

Ωρα 14:10  Ο Εβρος Σουφλίου μετά την χθεσινή ήττα του Πανσερραϊκού από τον Άρη Ακροποτάμου, έχει την ευκαιρία με νίκη στους Αμπελόκηπους να  περάσει στην κορυφή. Εχει μετά τις 7 πρώτες αγωνιστικές 13 βαθμούς και βρίσκεται στην δεύτερη θέση, δύο πίσω από τον Πανσερραϊκό που έχει 15 πόντους αλλά πλέον και ένα παιχνίδι περισσότερο.

Ωρα 14:15  Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης βρίσκεται στην όγδοη θέση με 9 βαθμούς. Τόσους έχουν και άλλες τρεις ομάδες, ανάμεσά τους και ο Εθνικός Αγιονερίου. Κατά συνέπεια η μεταξύ τους αναμέτρηση ουσιαστικά αποτελεί ένα ντέρμπι ισοβάθμων.

Ωρα 14:25  Αναλυτικά το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής: Ηρακλής Αμπελοκήπων – Έβρος Σουφλίου, Εθνικός Αγιονερίου – Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος – Άρης Θεσσαλονίκης, Αναγέννηση Γιαννιτσών – Απόλλων Αρναίας, Δόξα Δράμας – Θύελλα Φιλώτα, Καμπανιακός – Καβάλα και Καστοριά – Ορφέας Ελευθερούπολης.

Ωρα 14:29  Από χθες υπενθυμίζουμε Αρης Ακροποτάμου – Πανσερραϊκός 2-0. Θυμηθείτε την βαθμολογία χωρίς να συνυπολογίζεται ο χθεσινός αγώνας με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 14:35  Διαιτητής της αναμέτρησης στο Αγιονέρι είναι οι Τρακαλιάνης, Καμπούρης, Κρυωνάς από την ΕΠΣ Σερρών

Ωρα 14:39  Διαιτητής της αναμέτρησης στους Αμπελόκηπους είναι οι  Μελιτζανίδης, Γιάντσης, Παπαδάκης από την ΕΠΣ Ημαθίας

Ωρα 14:45  Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Κουναλάκης Ξάνθης με βοηθό τον Δημητριάδη Θράκης σφυρίζουν στο Δόξα Δράμας – Θύελλα Φιλώτα

Ωρα 15:00  Εναρξη σε όλα τα παιχνίδια, υπό περίεργες καιρικές συνθήκες (συννεφιά και βροχή στις περισσότερες περιοχές)

Ωρα 15:20  Δεν έχουμε ενημέρωση για κάποιο τέρμα μέχρι στιγμής, αλλά είναι και γεγονός ότι δεν είναι ευκολη η επικοινωνία με τους ανθρώπους των ομάδων της Θράκης στα γήπεδα

Ωρα 15:30  Γκολ για τον Άρη στο Ανθή Καραγιάννη της Καβάλας με τον πρώην παίκτη της Ξάνθης Μάουτρο Πόι. Προηγείται του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος με 0-1.

Ωρα 15:45  Δεύτερο γκολ για τον Αρη στην Καβάλα. Βυζάντιο Κοκκινοχώματος – Αρης Θεσσαλονίκης 0-2

Ωρα 15:50  Ημίχρονα σε Καβάλα, Δράμα και Χαλάστρα. Βυζάντιο – Άρης 0-2, Δόξα Δράμας – Θύελλα Φιλώτα 1-0 και Καμπανιακός – Καβάλα 0-1.

Ωρα 15:55  Ημίχρονο στο Αγιονέρι. Σε μια μαγική εικόνα, οι γηπεδούχοι προηγούνται με 1-0. Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης έχει κατοχή, έχει χάσει τουλάχιστον τρεις ευκαιρίες αλλά από ένα λάθος στην άμυνα, δέχτηκε γκολ λίγο μετά την συμπλήρωση του εικοσάλεπτου και στα μισά του αγώνα βρίσκεται πίσω στο σκορ. Αποτέλεσμα πρώτου μέρους: Εθνικός Αγιονερίου – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 1-0.

Ωρα 16:20  Σε εξέλιξη τα δεύτερα ημίχρονα των αγώνων. Δυστυχώς δεν έχουμε νεώτερη ενημέρωση από τους Αμπελοκήπους για τον αγώνα του τοπικού Ηρακλή με τον Έβρο Σουφλίου, που κρίνει μεταξύ άλλων και την κορυφή.

Ωρα 16:30  Στο Αγιονέρι, παραμένει το 1-0 του τοπικού Εθνικού επί του “δικού μας” Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Ωρα 16:40  Επειδή μας ρωτάτε και έχετε κάθε δίκιο, δυστυχώς δεν έχουμε ενημέρωση για τα όσα εξελίσσονται στους Αμπελόκηπους. Υπάρχει μια πληροφορία ότι ο Έβρος βρίσκεται πίσω στο σκορ με 1-0 αλλά δεν έχουμε καταφέρει να την επιβεβαιώσουμε.

Ωρα 16:45  Γκολ στο Αγιονέρι. Περίπου οκτώ λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, επιβεβαιώνεται και πάλι ο νόμος του ποδοσφαίρου. Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης είχε τις ευκαιρίες, αλλά μετά από αμυντικό λάθος δέχεται δεύτερο τέρμα και ουσιαστικά τελειώνει το ματς. Εθνικός Αγιονερίου – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 2-0.

Ωρα 16:55  Τελικό αποτέλεσμα στο Αγιονέρι. Εθνικός Αγιονερίου – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 2-0

Ωρα 17:02  Τελικά αποτελέσματα που έχουμε μέχρι στιγμής συγκεντρώσει: Βυζάντιο Κοκκινοχώματος – Αρης Θεσσαλονίκης 0-2, Αναγέννηση Γιαννιτσών – Απόλλωνα Αρναίας 2-1, Δόξα Δράμας – Θύελλα Φιλώτα 1-1, Καμπανιακός – Καβάλα 1-2, Καστοριά – Ορφέας Ελευθερούπολης 0-2 και από χθες Αρης Ακροποτάμου – Πανσερραϊκός 2-0.

Ωρα 17:07  Αν είναι σωστή η πληροφόρηση που μας έρχεται, ο Έβρος Σουφλίου πρέπει να έχει ηττηθεί στους Αμπελόκηπους από τον Ηρακλή με 3-1. Επομένως, Τελικό αποτέλεσμα: Ηρακλής Αμπελοκήπων – Εβρος Σουφλίου 3-1.

Ωρα 17:15  Συμπέρασμα; Ήττες και για τις δύο ομάδες της Θράκης στην επανέναρξη των πρωταθλημάτων. Εκτός έδρας ήττες. Σε λίγο σε ξεχωριστή ανάρτηση, τα αποτελέσματα και η βαθμολογία όπως έχει διαμορφωθεί. Ευχαριστούμε που ήσασταν μαζί μας και παρακολουθήσατε αυτήν την μετ’ εμποδίων μετάδοση. Μείνετε στο ThrakiSportS…