Νίκη κορυφής για την Κ15 της Ξάνθης

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Μεγάλη νίκη για την ομάδα Κ15 της Skoda Ξάνθη που κέρδισε με 1-2 μέσα στον Βόλο την Νίκη, και μάλιστα με ανατροπή «πατώντας» έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας με 17 βαθμούς, έχοντας όμως παιχνίδι περισσότερο από τον ΠΑΟΚ που έχει 16 βαθμούς.

Οι παίκτες του Θόδωρου Καραγιαννίδη έδειξαν για ακόμη ένα ματς εξαιρετικά δείγματα και παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το 28’ λεπτό κατάφεραν να αντιδράσουν ιδανικά πετυχαίνοντας την ανατροπή του σκορ, και να πάρουν ακόμη τρείς βαθμούς. Στο 36’ ο Σουλεϊμάν ισοφάρισε για τους Ξανθιώτες  αξιοποιώντας την «ασίστ» από το σου στο δοκάρι του Βεζάζη.. ενώ ο Βεζάζης στο 56’ με ωραίο σούτ έκανε το 1-2 για την ομάδα της Θράκης που θα μπορούσε να πετύχει και άλλα τέρματα αν ήταν πιο προσεκτική στην τελική προσπάθεια.

Έτσι η ομάδα της Ξάνθης μετά από εφτά παιχνίδια έφτασε τους 17 βαθμούς έναν περισσότερο από τον ΠΑΟΚ που ωστόσο έχει και παιχνίδι λιγότερο. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δημήτρης Θεοχάρης (Αθηναίος – Κωστόπουλος) της ΕΠΣ Θεσσαλίας.

SKODA ΞΑΝΘΗ: Ζουρνατζίδης, Μπαξεβάνης, Τηλαβερίδης, Τοπουζίδης (72’ Σαμαράς), Τζεβελέκης, Θεοφυλάκης, Βεζάζης, Παπαστεργίου (66’ Μπαργκάν), Σταματιάδης (50’ Μαλαδένης), Σουλεϊμάν Οκάν, Ζουμπουλίδης (77’ Τσιλιγγίρης).