Ήττα στο “ντέρμπι” πρωτοπόρων για τους Νέους της Ξάνθης

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Την ήττα με 3-1 γνώρισε η ομάδα Νέων της Skoda Ξάνθη απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα του Ατρόμητου που έφτασε τους 25 βαθμούς, ενώ οι Θρακιώτες έμειναν στη τέταρτη θέση και στους 21 πόντους επίσης σε εννιά αγώνες, αλλα μόλις 4 βαθμούς από την κορυφή.

Οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με το ξεκίνημα του β’ μέρους από το γκολ του Πέτρου Ορφανίδη, και πιο συγκεκριμένα στο 46, είδαν τους γηπεδούχους να αντιδρούν άμεσα και να ισοφαρίζουν αρχικά στο 47’ με σουτ του Μπαστακού, ενώ στο 60’ Λημνιός έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Περιστερίου. Στο 61’ η ομάδα της Ξάνθης έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, όταν μετά από χέρι του Τζιτζικαλάκη ο διαιτητής υπέδειξε το σημείο του πέναλτι όμως ο Μελισσόπουλος δεν κατάφερε να νικήσει τον Θεοδωράκη, ενώ στο 75’ ο Λημνιός με απευθείας εκτέλεση φάουλ πραγματοποίησε το τελικό 3-1. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Άγγελος Μπακογιάννης, με βοηθούς τους Γεωργακόπουλος  και  Λεοντακιανάκος της ΕΠΣ Αθηνών.

Ατρόμητος: Θεοδωράκης, Τζιτζικαλάκης, Τζίνοβιτς, Μωραίτης, Κωστούλας, Παπασπύρος, Λημνιός, Νάτσος, Ρεγκάκος, Μπαστακός, Τσατσόπουλος. Έπαιξαν ως αλλαγή και οι Ζούκας, Κομνηνός, Παναγιωτόπουλος Δ.

Skoda Ξάνθη: Δεμένικος, Ορφανίδης Λ., Κολλαράς, Προύντζος, Πουλουκτσής, Δημητριάδης, Ορφανίδης Π. (77’ Ζώτος), Φασίδης, Μελισσόπουλος (70’ Δελής), Πασχαλάκης (55’ Τουμαντζίδης), Λαζαρίδης Β.