Ο Εθνικός επεκτείνεται και στα γυαλιά! Φορέστε τα και… δείτε τα όλα μπλε!

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

– Φέτος ο Εθνικός επεκτείνεται και στα…γυαλιά!

Ειδικότερα η ομάδα βόλεϊ του Εθνικού ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τα καταστήματα ΒΑΡΤΑΝ και ταυτόχρονα με την Ιταλική εταιρεία οπτικών Italia Independent!

Αυτή η συνεργασία είχε ως αποτέλεσμα η Εβρίτικη ομάδα να αποκτήσει πλέον τα δικά της γυαλιά ηλίου, με αποκλειστικό design, το οποίο δημιούργησε η Italia Independent!.

Τα χρώματα που έχουν επιλεχθεί είναι ένας συνδυασμός των χρωμάτων του Εθνικού και της μπάλας του βόλεϊ. Επίσης αξίζει να αναφερθεί πως στο εσωτερικό του σκελετού, υπάρχει το λογότυπο της ομάδας και η ένδειξη “UNIQUE EDITION FOR VOLLEYBALL TEAM ETHNIKOS”.

Η Italia Independent έχει δημιουργήσει τα αντίστοιχα γυαλιά ηλίου της Juventus, για την Εθνική Ομάδα Ράκμπυ της Ιταλίας, για τα πεντηκοστά γενέθλια του Abarth 595 καθώς και αρκετά άλλα!

Για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν τα γυαλιά του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, θα πρέπει να τονιστεί ότι πωλούνται αποκλειστικά στο Κατάστημα Οπτικών ΒΑΡΤΑΝ στην Αλεξανδρούπολη (Λεωφόρος Δημοκρατίας 275 & Κύπρου – Τηλέφωνο: 2551026596 – E-mail: 1vartan@otenet.gr).

Η φωτογραφία με τα γυαλιά του Εθνικού είναι του Δημήτρη Αλεξούδη.