Photos: Παρούσα και στην Μαδρίτη για το μεγάλο διπλό η Θύρα 7 Κομοτηνής!!!

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Σταθερά οι θρακιώτες οπαδοί του Ολυμπιακού βρίσκονται κοντά στην προσπάθεια της ομάδας και της συμπαραστέκονται σε κάθε παιχνίδι, εντός και εκτός Ελλάδας. Δεν θα μπορούσαν λοιπόν να λείψουν και από αυτό της Τετάρτης (26/11, 21:45, live από τη  ΝΕΡΙΤ αλλά χωρίς περιγραφή λόγω της απεργίας των δημοσιογράφων) στο Βιθέλντε Καλντερόν με την Ατλέτικο.

 

Ήδη από την Τρίτη βρίσκονται στην Μαδρίτη ορισμένα μέλη της Θύρας 7 Κομοτηνής, όπως βρέθηκαν στην διάρκεια της χρονιάς και στο Μάλμε της Σουηδίας και στο Τορίνο για το ματς με την Γιουβέντους αλλά και στις αρχές της χρονιάς στο Μάντσεστερ. Τώρα πλέον βρίσκονται στην πρωτεύουσα στης Ισπανίας και αναμένοντας την μεγάλη στιγμή, έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν ορισμένα από τα αξιοθέατά της, όπως η πλατεία στην οποία γεννήθηκε το κίνημα των “Αγανακτισμένων”, όπου και βγήκαν και φωτογραφίες που αλιεύσαμε από το facebook.

Η αισιοδοξία στις τάξεις των φίλων του Ολυμπιακού είναι διάχυτη ότι απέναντι στους πρωταθλητές Ισπανίας αυτοί της Ελλάδος θα καταφέρουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα τους φέρει ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση.