Τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική ο Άρης, αλλά όχι για το ματς με την Ορεστιάδα

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Κανονικά με τον κόσμο του θα υποδεχθεί στις 20:30 το βράδυ τοy Σαββάτου (29/11)  ο Άρης, την Ορεστιάδα στη Μίκρα στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League. Γλίτωσε τα χειρότερα καθώς τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών αντί για δυο που υπήρχε φόβος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το pressaris, η απόφαση του Μονομελούς Διοικητικού οργάνου της ΕΣΑΠ να τιμωρήσει με ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών το «κιτρινόμαυρο» ΤΑΑ και πρόστιμο 3.000 ευρώ δεν θα ισχύσει για το ματς που ακολουθεί αυτό με την Ορεστιάδα, καθώς μεσολαβούν μόλις πέντε ημέρες πριν την διεξαγωγή του και θα εκτίσει την ποινή του στο επόμενο εντός με Παναθηναικό.

Την απόφαση πήρε ο Πρόεδρος του Μονομελούς Διοικητικού οργάνου Π. Καραγκουνίδης δικάζοντας βάσει σχετικών εγγράφων (φύλλο αγώνα και έκθεση κομισάριου του αγώνα ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ της 16ης Νοεμβρίου 2014) και λαμβάνοντας υπόψη τα όσα ανέπτυξε ο νόμιμος εκπρόσωπος των κιτρίνων Χρήστος Γρόλλιος. Σημασία έχει ωστόσο ότι από αυτήν την εξέλιξη δεν βγαίνει κερδισμένη η ομάδα του Έβρου.