ΕΠΣ Ξάνθης: Απειλή αποχώρησης από τον Ορφέα! Ξέσπασμα Χατζημεστή κατά Ντάκου…

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Δριμύ κατηγορώ εξαπέλυσε μέσω της σελίδας του Ορφέα Ξάνθης στο facebook ο Μπάμπης Χατζημεστής στην Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Ξάνθης και προσωπικά στον αρχιδιαιτητή Μ. Ντάκο. Αφορμή στάθηκαν τα σφυρίγματα του Ελευθεράκη στην του Σαββάτου αναμέτρηση με τον Αστέρα Μαγικού, η οποία έληξε ισόπαλη 1-1.

 

Ο κ. Χατζημεστής υποστηρίζει ότι δεν αδικήθηκε στο συγκεκριμένο παιχνίδι μόνο η ομάδα του αλλά και η αντίπαλη. “Βάλατε ένα μαθητούδι να διαιτητεύσει έναν αγώνα σοβαρής σημασίας”, υποστηρίζει και τονίζει ότι είναι θαύμα το ότι “δεν θρηνήσαμε θύματα” σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να είναι “διαφήμιση” για το ποδόσφαιρο της Ξάνθης.

Τέλος, αίσθηση προκαλεί η απειλή αποχώρησης από το πρωτάθλημα. “Την επόμενη φορά που θα αδικηθώ από την διαιτησία, θα αποχωρίσω και ένα από τα κορόιδα που σας πληρώνουν θα είναι λιγότερα”. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μπάμπη Χατζημεστή (διατηρούμε την σύνταξη και την ορθογραφία της χωρίς την παραμικρή παρέμβαση):

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΧΘΕΣΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΣΤΗΡ ΜΑΓΙΚΟΥ Κ. ΝΤΑΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΑΜΟΙΒΕΣΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΓΩ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΧΑΤΖΗΜΕΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 1987 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 27 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΤΩ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ Η ΣΩΣΤΑ ΒΑΖΩΝΤΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΠΟ ΠΟΣΟ ΜΑΛΗΣΤΑ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΤΡΑΚΙΛΑΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΚΑΚΕΣ ΔΙΑΙΤΙΣΙΕΣ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΡΗΝΗΣΑΜΕ ΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΙΜΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΑΛΑΤΕ ΕΝΑ ΜΑΘΗΤΟΥΔΙ ΝΑ ΔΙΑΙΤΗΤΕΥΣΕΙ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΣΟΒΑΡΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΞΕΡΩΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΙΚΟΥ ΕΙΧΕ ΣΟΒΑΡΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΔΗΛΟΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ ΜΟΝΟ Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΑΛΟΥΜ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΕΣΥ ΟΡΙΣΕΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΔΙΚΗΘΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΙΣΙΑ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΙΣΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΝΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΤΕ.
ΜΠΑΜΠΗΣ ΧΑΤΖΗΜΕΣΤΗΣ