ΕΠΣ Ξάνθης: Με νέο προπονητή βαδίζει ο Ορφέας 2005

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Νέο προπονητή έχουμε εδώ και λίγες μέρες στην ομάδα του Ορφέα 2005 Ξάνθης, με την διοίκηση της ομάδας στην προσπάθεια να μπορέσει ο σύλλογος να σταθεί ακόμη πιο ανταγωνιστικός στην συνέχεια προχώρησε στην πρόσληψη ενός έμπειρου προπονητή, του Θόδωρου Καραμάτσικου.

Ο Θεόδωρος Καραμάτσικος που είχε εργαστεί με μεγάλη επιτυχία στην ομάδα του Παράδεισου που αγωνίζεται στην ΕΠΣ Καβάλας, ενώ και στο παρελθόν είχε περάσει από τον πάγκο του Ορφέα 2005,  θα είναι αυτός που ανέλαβε τα ηνία του νεανικού Ορφέα 2005, στην μάχη της ομάδας για να κρατηθεί στην μεγάλη κατηγορία του Ξανθιώτικου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Να θυμίσουμε πως έως τώρα στην άκρη του πάγκου της ομάδας του Ορφέα 2005 βρισκόταν ο νεαρός προπονητής και γυμναστής μέχρι πρότινος της μεγάλης ομάδας του Ορφέα Puma Καντουχάρ Ερσάν,ο οποίος τα πήγε αρκετά καλά και βοήθησε στην πολύ ανταγωνιστική παρουσία έως τώρα της ομάδας της Ξάνθη, με την διοίκηση της ομάδας να κρατά τον Καντουχάρ στο τεχνικό τιμ δείχνοντας του έτσι πως εκτιμά την πολύ καλή δουέιά που έχει κάνει έως τώρα, αλλά να θεωρεί πως η ομάδα χρειάζεται έναν πιο έμπειρο προπονητή δίπλα του, στην δύσκολη προσπάθεια να κρατηθεί στην μεγάλη κατηγορία. Οι νεοφώτιστοι έπειτα από 7 αγωνιστικές μετρά 5 βαθμούς έχοντας 1 νίκη (επι του Σουνίου), δύο ισοπαλίες (χωρίς τέρματα με Ζυγό και Κουτσό) και 4 ήττες, με απολογισμό 2 γκολ ενεργητικό και 12 παθητικό.

Στο ντεμπούτο του ο Θόδωρος Καραμάτσικος είδε την ομάδα του να παλεύει στα ίσα αλλά να χάνει με 1-2 μέσα στο ΑΟΞ  από την Ασπίδα Ξάνθης, ενώ το προσεχές Σάββατο αγωνίζεται στην Συδινή κόντρα στην τοπική Θράκη.