Ταυτόχρονη απόλυση για Καμαράκη και Κουταλιανό

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

– Δύο προπονητές που έχουν συνδέσει το όνομα τους με την Κομοτηνή απολύθηκαν ταυτόχρονα τις προηγούμενες μέρες από τις ομάδες που εργάζονταν μέχρι πρότινος.

Ο Μιχάλης Κουταλιανός αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Κολοσσού Ρόδου, ενώ ήδη η ροδίτικη ομάδα έκλεισε στη θέση του τον Άρη Λυκογιάννη. Η διοίκηση του Κολοσσού έκρινε πως η εικόνα της ομάδας δεν ήταν η καλύτερη δυνατή κι επέλεξε να τερματίσει τη συνεργασία με τον απόφοιτο του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, λίγες μέρες μετά την ήττα στο πρωτάθλημα από τον Απόλλων Πατρών. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας της Ρόδου έχει ως εξής:

«Μιχάλη, “εις το επανιδείν”! Με αυτά τα λόγια, η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Μιχάλη Κουταλιανό και διαβεβαιώνει τη στήριξή της και την ανοιχτή επικοινωνία που θα συνεχίσει να διατηρεί με τον έμπειρο τεχνικό.
Σύσσωμη η «θαλασσί» οικογένεια ευχαριστεί τον Μιχάλη Κουταλιανό για την εξαιρετική συνεργασία η οποία ξεκίνησε το 2003 και για την προσφορά του στην ομάδα σε κρίσιμους καιρούς, όποτε οι ανάγκες το ζήτησαν. Ένας νέος άνθρωπος, έμπειρος, ταγμένος στην οικογένεια του Κολοσσού, στα δύσκολα και τα εύκολα παρών, ο Μιχάλης, έχει μπροστά του λαμπρή καριέρα και τη συμπαράσταση όλων μας. Το ΔΣ του εύχεται καλή σταδιοδρομία και καλή επιτυχία σε ό,τι κάνει στην επαγγελματική του καριέρα. Η πόρτα του ΚΟΛΟΣΣΟΥ είναι ανοιχτή, «εις το επανιδείν, λοιπόν!».

Παρελθόν όμως από τον Ερμή Λαγκαδά αποτελεί ωστόσο και ο Στάθης Καμαράκης. Η διοίκηση της ομάδας του Λαγκαδά έκρινε πως η ομάδα χρειαζόταν ένα ηλεκτροσόκ και αποφάσισε τη λύση της συνεργασίας με τον έμπειρο τεχνικό, ενώ στη θέση του μέχρι στιγμής βρίσκεται ο βοηθό του Δημήτρης Γεροφώτης, ενώ συζητά με τον Δημήτρη Γαλάνη, που μέχρι πέρσι ήταν προπονητής της βουλγαρικής Λουκόιλ Ακαντέμικ.

Πάντως την Τετάρτη ο Ερμής Λαγκαδά πέτυχε σήμερα την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α2, νικώντας τον Ηρακλή του εβρίτη Κυρούδη (την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται τον ΟΦΗ) με 65-58, στο παιχνίδι που διακόπηκε το Σάββατο και συνεχίστηκε με τέσσερις μέρες. Οι γηπεδούχοι έγραψαν ιστορία, καθώς στο ίδιο παιχνίδι, χρησιμοποίησαν δύο χεντ κοουτς! Το Σάββατο, στα πρώτα 12,5 λεπτά που παίχτηκαν, πριν διακοπεί το παιχνίδι, προπονητής του Ερμή ήταν ο Στάθης Καμαράκης, ο οποίος απομακρύνθηκε την Δευτέρα, και σήμερα κάθισε στον πάγκο της ομάδας του Λαγκαδά ο Δημήτρης Γεροφώτης που ολοκλήρωσε τη δουλειά του Καμαράκη και οδήγησε τους πράσινους στην πρώτη τους φετινή νίκη

Και ο Στάθης Καμαράκης όμως δεν χρειάστηκε να περιμένει πολύ για να βρει ομάδα, καθώς συμφώνησε με την ομάδα της Ελευθερούπολης, που αγωνίζεται στον 4ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας των Ανδρών.