Προβλήματα για Ρόκα στις πρώτες προπονήσεις του Πανθρακικού

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Πριν καλά καλά προλάβει να αναλάβει τα καθήκοντά του στην τεχνική ηγεσία του Πανθρακικού, ο Μανουέλ Ρόκα έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα τραυματισμών. Ο Ισπανός προπονητής λοιπόν δεν μπορεί να δουλέψει με όλους τους ποδοσφαιριστές του καθώς στο απουσιολόγιό του βρίσκονται οι Καθάριος, Σερφά και ο Εμπό. Οι δυο τελευταίοι μάλιστα απουσιάζουν με άδεια στη Γαλλία, ενώ επέστρεψε ο Οκάτσι από την Πολωνία και άπαντες περιμένουν την επιστροφή του Ρομέου στην αγωνιστική δράση, αφού η απουσία του είναι εμφανής.

Αδεια, από την ΠΑΕ Πανθρακικός, με ευκαιρία τους τραυματισμούς τους και τη διακοπή του πρωταθλήματος, ώστε να βρεθούν στην πατρίδα τους πήραν ο Σοφιάν Σερφά αλλά κι ο Νταού Εμπό, οι οποίοι έλειψαν από την πρώτη προπόνηση του Χοσέ Μανουέλ Ρόκα.

Ο πρώτος τραυματίστηκε στο παιχνίδι του «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με τον Ολυμπιακό,  στην δεξιά πτέρνα, με συνέπεια να χάσει το φιλικό του Σαββάτου στη Φιλιππούπολη με την Μπότεφ, αφού θα μείνει εκτός δράσης δυο περίπου εβδομάδες, κάτι που σημαίνει ότι θα χρειαστεί να κάνει αγώνα δρόμου, προκειμένου να προλάβει το παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο, στο οποίο όμως θα αγωνιστει ο Σενεγαλέζος στόπερ που είχε αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα τραυματισμού πριν από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και δεν ήταν στην αποστολή για τον αγώνα.Όσο για τον Καθάριο, έχει επίσης τραυματιστεί στο παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους» στο «Γ. Καραϊσκάκης» και αναμένεται να διευκρινιστεί το διάστημα της απουσίας του.