ΕΠΣ Ξάνθης: Συγχαρητήρια επιστολή της Επιτροπής Διαιτησίας για τον Κουλά Χασάν

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Συγχαρητήρια επιστολή προς τον Ξανθιώτη βοηθό διαιτητή Κουλά Χασάν, που όπως αποκάλυψε την Τετάρτη το ThrakiSportS, έγινε διεθνής με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, εξέδωσε η Επιτροπή Διατησίας της ΕΠΣ Ξάνθης.

Στην επιστολή της η Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Ξάνθης, της οποίας προεδρεύει ο Φώτης Τσατράλης, με αναπληρωτή πρόεδρο τον Μιχάλη Ντάκο και μέλη τους Βέργο Χαλβατζή και Δημήτρη Σαββάγλου, εκφράζονται τα θερμά συγχαρητήρια προς το επίλεκτο μέλος της. Μάλιστα, στην επιστολή γίνεται αναφορά και στο σημαντικό κατόρθωμα του Κουλά να γίνει ο δεύτερος Ξανθιώτης που γίνεται διεθνής, μετά τον Θανάση Βέλλιο, σήμερα παρατηρητή διαιτησίας σε αγώνες επιπέδου Super League.

Αναλυτικά η επιστολή της Επιτροπής Διαιτησίας: «Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας Φώτης Τσατράλης και ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της Επιτροπής Μιχάλης Ντάκος, όπως επίσης και τα μέλη Δημήτρης Σαββόγλου και Βέργος Χαλβατζής , εκφράζοντας σύσσωμο τον διαιτητικό κόσμο της Ξάνθης, θέλουμε να συγχαρούμε  θερμά τον διαιτητή της Ένωσης μας Κουλά Χασάν για το σήμα του διεθνή που επάξια παρέλαβε. Με το σήμα του διεθνή ο Χασάν επιβραβεύεται για την σκληρή δουλειά και την συνεχή βελτίωση του μέσα στον χώρο κάνοντας υπερήφανη την Ξανθιώτικη διαιτησία που μετά από αρκετά χρόνια βλέπει ξανά διαιτητή της να γίνεται διεθνής».