Μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο του Εθνικού για τα “Παιδικά Χωριά SOS”

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

– Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κόσμου του Εθνικού στο κάλεσμα του και οι φίλαθλοι που βρέθηκαν το Σάββατο 8/11 στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» για το παιχνίδι με τον Άρη Θεσσαλονίκης, έφεραν τρόφιμα και είδη παιδικής υγιεινής, τα οποία συγκεντρώθηκαν και παραδόθηκαν στα Παιδικά Χωριά SOS.

Αυτό τονίζει σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος. Ωστόσο επισημαίνει ότι “η προσπάθεια όμως συνεχίζεται και όποιος επιθυμεί να συνεισφέρει μπορεί να επισκέπτεται καθημερινά (ώρες λειτουργίας καταστημάτων) τα γραφεία του Εθνικού (Πλατεία Πολυτεχνείου – Αλεξανδρούπολη – Τ: 2551028761) και να αφήνει τα τρόφιμα ή τα είδη υγιεινής, τα οποία σε συνεννόηση με την Δημοτική Κοινότητα Αλεξανδρούπολης θα παραδοθούν στα Παιδικά Χωριά SOS Αλεξανδρούπολης”.

Όπως αναφέρεται, τα είδη στα οποία υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη είναι: Όσπρια, Δημητριακά, Λάδι, Μέλι, Κακάο, Αλεύρι, Αλάτι, Κονσέρβες τόνου, Τοματάκια (σάλτσες, πελτέ), Γάλα εβαπορέ, Ζάχαρη, Πουρές (σκόνη), Κονσέρβες Luncheon meat, Χυμοί. Αντιθέτως σε μακαρόνια και ρύζι υπάρχει πλήρης κάλυψη από τις εταιρείες Misko και Uncle Bens.