LIVE από το Στάδιο Καραϊσκάκη: Ολυμπιακός – Πανθρακικός 5-1 (τελικό αποτέλεσμα)

Μεταδίδει από την Αθήνα ο Παναγιώτης Τζαμπαζλής

–  Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS από το Στάδιο Καραϊσκάκη την αναμέτρηση ανάμεσα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό και τον Πανθρακικό για την δέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League. Από την Αθήνα ο Παναγιώτης Τζαμπαζλής μεταδίδει…

Καλησπέρα! Θα είμαστε μαζί για να σας μεταφέρουμε όλες τις εξελίξεις στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Πανθρακικό, που έχει κατέβει στο Καραϊσκάκη με σύνθεση ανάγκης και με υπηρεσιακό προπονητή τον Νίκο Μπαχαρίδη, μετά την έκδοση μεσοβδόμαδα του διαζυγίου με τον Άκη Μάντζιο.

Ωρα 14:22  Κατευθείαν σύνθεση Πανθρακικού: Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Τζάνης, Κάσες, Σερφά, Μπαϊκαρά, Χρήστου, Καθάριος, Αράμπα, Λαδάκης και Ποτουρίδης. Για τον Ολυμπιακό ξεκινούν οι  Ρομπέρτο, Μποτία, Μιλιβόγιεβιτς, Αφελάι, Ντομίνγκεζ, Ελαμπμντελαουί, Διαμαντάκος, Μπουχαλάκης, Γιαννούλης, Αυλωνίτης, Ντοσεβί.

Ωρα 14:25  Τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν όλη την εβδομάδα οι παίχτες του Πανθρακικού έχουν αφήσει πίσω στην Κομοτηνή τους Ίγκορ, Αθανασιάδη, Εμπό, Χασομέρη και Φερνάντες που δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους. Το αποτέλεσμα είναι η ομάδα να έχει ταξιδέψει στην Αθήνα με έναν μόνο τερματοφύλακα!

Ωρα 14:28  Είχε ακουστεί ότι μπορεί να αναβαθμιζόταν και ο Θυμιανίδης της Κ20, αλλά για να συμβεί κάτι τέτοιο πρέπει να γίνει επαγγελματίας και ο ίδιος δεν είναι αυτή τη στιγμή, έχει υπογράψει μόνο γμιεπαγγελματικό συμβόλαιο. Έτσι, στον πανθρακικό παρακαλάνε να μην πάθει κάτι σήμερα και ο τρίτος τους τερματοφύλακας.

Ωρα 14:30  Με την ευκαιρία, στον αγώνα των Κ20 πριν λίγο ο Ολυμπιακός νίκησε με 2-1 τον Πανθρακικό στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, σε αναμέτρηση που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.

Ωρα 14:36  Στον πάγκο για τους Θρακιώτες βρίσκονται οι: Ντινγκουνί, Πέρεζ, Μεχία, Τριανταφυλλάκος, Τσουμάνης, Ζδράβος-Ρίζος και Λίτσκας. Από την άλλη αναπληρωματικοί στον Ολυμπιακό είναι οι: Μέγιερι, Μήτρογλου, Ντινγκά, Ντουρμάζ, Κασάμι, Φουστέρ και Σαλίνο.

Ωρα 14:49  Διαιτητής του αγώνα είναι ο Λαμπρόπουλος από την Ηλεία με βοηθούς τους Βλάσση από το Λασίθι και Σταυρουλάκη από το Ρέθυμνο. Τέταρτος είναι ο Ντίτσος από την Πρέβεζα και παρατηρητής ο Καρατζάς (Αθήνα).

Ωρα 14:53  Ιδιαίτερα καλές οι καιρικές συνθήκες. Από τα μεγάφωνα ανακοινώνεται ευχαριστήρια ανακοίνωση για τους εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού.

Έναρξη του αγώνα στο “Γεώργιος Καρασκάκης” ανάμεσα σε Ολυμπιακός και Πανθρακικό.

2′ Ευκαιρία για τους ερυθρόλευκους. Σουτ του Μπουχαλάκη με τους Διαμαντάκο και Ντοσεβί να αδυνατούν να μπουν στην πορεία της μπάλας για να σκοράρουν από πολύ καλή θέση.

4′ Διαμαρτυρίες από τον Ολυμπιακό για χέρι στην περιοχή μετά από σουτ του Αφελάι.

5′ Σουτ του Γιαννούλη που δεν είχε την ανάλογη δύναμη και γύρισμα του Διαμαντάκου που μπλοκάρεται.

14′ Τεράστια ευκαιρία για τους γηπεδούχους, ο Τσόρι από πολύ καλή θέση, δεν θα καταφέρει να στείλει την μπάλα στην αντίπαλη εστία.

16′ Σουτ του Τσόρι, ο Σερφά βάζει την κόντρα και παραχωρεί κόρνερ.

18′ Ωραία ενέργεια του Ομάρ, σουτ του Διαμαντάκου, η μπάλα στην αγκαλιά του Πασχαλάκη.

21′ Ο Ντοσεβί κλέβει και κάνει το σουτ, πάνω από την εστία του Πανθρακικού η μπάλα. 

24′ Φάση διαρκείας για τον Ολυμπιακό, ο Τσόρι τελικά θα σουτάρει πολύ άουτ.

26′ Σέντρα Κάσες και κεφαλιά Τζάνη λίγο άουτ. Καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους.

27′ Σέντρα Διαμαντάκου για Τσόρι με τον Αργεντίνο να μην μπορεί να “τσιμπήσει” την μπάλα για να σκοράρει.

28′ Σουτ του Ντοσεβί που αποκρούεται δύσκολα από τον γκολκίπερ του Πανθρακικού σε κόρνερ. Ένα κόρνερ που περνάει δίχως άλλο κίνδυνο για τους Θρακιώτες.

30′ Ο Αράμπα για τους φιλοξενούμενους θα κάνει το σουτ που θα βρει στο σώμα του Αυλωνίτη. Στην αντεπίθεση ο Τσόρι θα περάσει τους πάντες. Ακόμα και τον γκολκίπερ όμως το σουτ του θα βρει πάνω σε αντίπαλα σώματα για να βγει κόρνερ.

34′ Στο έδαφος ο Τσόρι μετά από μονομαχία. Αμέσως μετά ένα σουτ του Μιλιβόγιεβιτς δεν ανησυχεί ιδιαίτερα τον Πασχαλάκη.

35′ Μπαλιά από πλάγια από τον Ντοσεβί για τον Διαμαντάκο με τον φορ του Ολυμπιακού να μην μπορεί να σουτάρει.

36′  Γκολ για τον Ολυμπιακό, ο Τσόρι εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος μετά από κλωτσιά που δέχτηκε από τον Τζάνη. Ολυμπιακός – Πανθρακικός 1-0

39′  Δεύτερο τέρμα για τους γηπεδούχους. Μετά από φάση διαρκείας και σουτ του Μπουχαλάκη οι αμυντικοί του Πανθρακικού διώχνουν προσωρινά την μπάλα όμως ο Παπαγεωργίου κάνει λάθος κοντρόλ και την στέλνει στα δίχτυα της ομάδας του! Ολυμπιακός – Πανθρακικός 2-0

43′ Ο Κάσες θα βρεθεί σε πολύ καλή θέση αλλά θα σουτάρει λίγο άουτ.

44′ Κίτρινη στον Κάσες για φάουλ στον Διαμαντάκο με τον παίκτη του Πανθρακικού να μην συμφωνεί. Δοκάρι του Ολυμπιακού μετά το σουτ του Διαμαντάκου.

45’+5′ Λήξη του ημιχρόνου στο Φάληρο. Ολυμπιακός – Πανθρακικός 2-0

46′ Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

50′ Ο Καθάριος μετά από μαρκάρισμα έχει πέσει στον αγωνιστικό χώρο δεχόμενος τις πρώτες βοήθειες.

51′  Ο Αφελάι κλέβει την μπάλα από τον Παπαγεωργίου όμως ο Πασχαλάκης βγαίνει σωστά και τον σταματά.

53′ Σουτ από τον Μπουχαλάκη λίγο άουτ.

56′ Φάουλ Μιλιβόγιεβιτς άουτ και κίτρινη κάρτα στον Λαδάκη. Ο Αφελάι δίνει την θέση του στον Φουστέρ.

62′ Ο Μπουχαλάκης δίνει στον Φουστέρ που κάνει ένα δυνατό σουτ που αποκρούεται δύσκολα.

63′  Καμία ανησυχία για τον Πασχαλάκη από το σουτ του Ομάρ.

64′ Δοκάρι ξανά για τον Ολυμπιακό με σουτ του Ντοσεβί! Φάση διαρκείας μπροστά από τα αντίπαλα καρέ όμως στην συνέχεια Πασχαλάκης και άμυνα βγάζουν εκτός την μπάλα.

66′ Ο Πασχαλάκης μπλοκάρει την σέντρα του Γιαννούλη.

67′ Τρίτο γκολ για τον Ολυμπιακό. Το κόρνερ έγινε από τον Μπουχαλάκη με τον Αυλωνίτη να σκοράρει με κεφαλιά. Ολυμπιακός – Πανθρακικός 3-0

69′ Στην θέση του Τσόρι ο Ντουρμάζ.

71′ Ο Ντουρμάζ γυρίζει το σώμα του και σουτάρει με τον Πασχαλάκη να αποκρούει ξανά.

75′  Ο Αυλωνίτης χτύπησε στο πρόσωπο και βρέθηκε για λίγο στο έδαφος. Έξω ο Ντοσεβί και μέσα ο Μήτρογλου.

77′  Ο Πανθρακικός κερδίζει σωστά πέναλτι από το χέρι του Μήτρογλου. Κίτρινη στον Μήτρογλου. Το πέναλτι θα το κάνει ο Κάσες.

78′ Γκοοοοολ για τον Πανθρακικό Ωραίο πέναλτι από τον Κάσες, που μειώνει στο σκορ. Ολυμπιακός – Πανθρακικός 3-1

79′ Ο Λίτσκας στον αγώνα αντί του Αράμπα.

81′ Δύο καλά σουτ από Τζάνη και Μπαϊκαρά. Το πρώτο αποκρούεται και το δεύτερο περνάει έξω.

84′ Γκολ για τον Ολυμπιακό. Ο Διαμαντάκος σκοράρει από κοντά μετά από σέντρα του Γιαννούλη. Ολυμπιακός – Πανθρακικός 4-1

89′ Γκολ για τους γηπεδούχους. Φάουλ Μπουχαλάκη και προβολή του Μήτρογλου με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.Ολυμπιακός – Πανθρακικός 5-1

90′ Δύο λεπτά οι καθυστερήσεις στο παιχνίδι.

90’+2΄ Εξαιρετικό σουτ του Μήτρογλου με τον Πασχαλάκη να βγάζει πολύ δύσκολα την προσπάθεια αυτή και λήξη του αγώνα. Τελικό αποτέλεσμα: Ολυμπιακός – Πανθρακικός 5-1