Ξαφνικό πρόβλημα στον Εθνικό! Χάνει για τρεις εβδομάδες από Ελλάδα και Ευρώπη τους Κασαμπαλή και Κοντοστάθη

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Ξαφνικό πρόβλημα ανέκυψε εντελώς ξαφνικά στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Ο Σάκης Μουστακίδης θα αναγκαστεί να καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει για κάποιο (μεγάλο) διάστημα χωρίς τους στρατευμένους Γρηγόρη Κοντοστάθη και Σταύρο Κασαμπαλή, καθώς αμφότεροι οι νεαροί αθλητές κλήθηκαν για να λάβουν μέρος στην προετοιμασία της ομάδας του Στρατού Ξηράς για το Πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων που θα πραγματοποιηθεί 2-7 Δεκεμβρίου.

Η Εβρίτικη ομάδα θα στερηθεί των υπηρεσιών των δύο παικτών της σε κρίσιμη περίοδο τόσο για το πρωτάθλημα όσο και για τους αγώνες στο Τσάλεντζ Καπ, αρχής γενομένης από τον επαναληπτικό με την Tv Σονενμπερντ, αν δεν αλλάξει κάτι, καθώς ο προπονητής της ομάδας του Στρατού Ξηράς κ. Γρηγορακάκης κάλεσε τους δύο αθλητές δύο εβδομάδες νωρίτερα για προετοιμασία, από τις 15 Νοεμβρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ομάδες των άλλων Σωμάτων που θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση του Πρωταθλήματος Ενόπλων Δυνάμεων δεν θα πράξουν το ίδιο, αλλά θα ξεκινήσουν τις προπονήσεις τους λίγες ημέρες αργότερα και στον Εθνικό ελπίζουν έτσι να μπορέσουν να πείσουν τον προπονητή του Στρατού να αλλάξει γνώμη ή να αποδεχθεί οι δύο αθλητές του να πάνε για προπονήσεις τουλάχιστον μετά τον επαναληπτικό με την ελβετική ομάδα.