Με πέντε απουσίες η προπόνηση του Πανθρακικού

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Με την προπόνηση να πραγματοποιείται στο αθλητικό κέντρο της ομάδας συνεχίστηκε το πρόγραμμα της ποδοσφαιρικής ομάδας του Πανθρακικού υπό τις οδηγίες του Νίκου Μπαχαρίδη.

Λίγα 24ωρα πριν από την συνάντηση με τον Ολυμπιακό για την 10η αγωνιστική της Super League ΟΠΑΠ, η ομάδα του Πανθρακικού αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τραυματισμών με αποτέλεσμα το ιατρικό επιτελείο να έχει αρκετή δουλειά. Μετά τους Ίγκορ και Εμπό που δεν προπονούταν τις τελευταίες μέρες, στην σημερινή προπόνηση δεν πήραν μέρος οι Χασομέρης, Αθανασιάδης και Φερνάντες που αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα.

Ο Δημήτρης Χασομέρης ένιωσε ενοχλήσεις στην μέση και δεν προπονήθηκε με τους υπόλοιπους συμπαίχτες του, ο Γιώργος Αθανασιάδης στους προσαγωγούς και ο Ντάνι Φερνάντες στην γάμπα με αποτέλεσμα να πραγματοποιήσουν ειδικές ασκήσεις σε μια προσπάθεια να ξεπεράσουν τα προβλήματα τους και να είναι έτοιμοι την Κυριακή.

Το Σάββατο έχει προγραμματιστεί πρωινή προπόνηση και στη συνέχεια η ομάδα θα αναχωρήσει αεροπορικώς για την Αθήνα.

Σε αναζήτηση προπονητή παραμένει ο Πανθρακικός και όπως όλα δείχνουν αυτός δεν θα είναι ο Σάκης Τσιώλης. Ο έμπειρος τεχνικός με δηλώσεις του διαψεύδει ότι βρίσκεται σε επαφές με τους Θρακιώτες κι έτσι για την ώρα η περίπτωσή του δεν «παίζει» για την ομάδα της Κομοτηνής.

Αντίθετα, υποψήφιοι για τον «ορφανό» πάγκο είναι ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς και ο Γιώργος Παράσχος, χωρίςι πάντως να αποκλειστεί το ενδεχόμενο της… έκπληξης με την επιλογή τεχνικού από το εξωτερικό.