Απόλυση του Λουτσέσκου προαναγγέλλουν οι Ρουμάνοι και τον στέλνουν στην Ραπίντ

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Η πρωτοφανής εκκωφαντική σιωπή του Χρήστου Πανόπουλου το τελευταίο διάστημα έχει πυροδοτήσει φήμες για επικείμενη νέα αλλαγή στον πάγκο της ομάδας της Ξάνθης, αν το αποτέλεσμα της ομάδας στην επικείμενη αναμέτρηση με τον ΟΦΗ δεν είναι το επιθυμητό. Μάλιστα, ρουμανική ιστοσελίδα του βρήκε και τη νέα του στέγη μετά την Ξάνθη!!!

 

Σύμφωνα λοιπόν με όσα αναγράφονται στο αποκλειστικό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας ”fanatik.ro” επισημαίνεται ότι ο Ντίνου Γκεόργκε είναι πολύ κοντά στο να αναλάβει την προεδρεία της Ραπίντ Βουκουρεστίου. Σε περίπτωση που αυτό γίνει πράξη, σκοπός του να είναι να αντικαταστήσει τον προπονητή Μάριαν Ράντα. Και ένα από τα ονόματα που φέρεται να επιθυμεί να φέρει είναι αυτό του Λουτσέσκου.

Όπως τονίζεται χαρακτηριστικά, συζήτηση έγινε με τον Ιταλό, Κριστιάνο Μπέργκοντι, αλλά παρουσιάστηκε διαφορά στο οικονομικό, ενώ για τον ίδιο λόγο συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες η υποψηφιότητα του Μιρτσέα Ρέντνικ. Από εκεί και πέρα το ρεπορτάζ τονίζει:

“Υπάρχει και η επιλογή του Ραζβάν Λουτσέσκου, που είναι υπό πίεση στην Ελλάδα. Η ομάδα του έχει μόνο εννέα πόντους σε οκτώ αγώνες και κατατάσσεται 13η στην κατάταξη. Στον τελευταίο αγώνα, η Skoda Ξάνθη ηττήθηκε με το βαρύ 5-2 από τον Παναιτωλικό. Αν θα απολυθεί από την ελληνική ομάδα ο Ραζβάν Λουτσέσκου, είναι πολύ πιθανό να συμφωνήσει με την Ραπίντ. Διαφορετικά, θα ζητήσει την κατανόησή ως το τέλος της σεζόν, το καλοκαίρι του 2015, ιδίως δεδομένου ότι ο μισθός του αυτή τη στιγμή είναι πολύ καλός”.