Το pregame του εβρίκου “ντέρμπι” Εθνικός – Σουφλί (15:00, LIVE ΤhrakiSportS)

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Τα βλέμματα του ποδοσφαιρικού κόσμου του Έβρου είναι στραμμένα στο μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τον Έβρο Σουφλίου, που θα διεξαχθεί το μεσημέρι της Κυριακής (2/11, 15:00, LIVE από το ThrakiSportS) στο δημοτικό στάδιο της πρωτεύουσας του Έβρου “Φώτης Κοσμάς”.

Οι δύο εκπρόσωποι του εβρίτικου ποδοσφαίρου στη Γ’ Εθνική πραγματοποιούν εντυπωσιακή πορεία μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα του πρώτου ομίλου, όντας αήττητοι στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. Ειδικά μάλιστα το παιχνίδι αποκτά και ξεχωριστή βαθμολογική αξία μετά τη γκέλα του πρωτοπόρου Πανσερραϊκού του Σάββατο, που έμεινε στο 1-1 με τον Ορφέα Ελευθερούπολης αν και αγωνιζόταν εντός έδρας.

Τον αγώνα Εθνικού – Αλεξανδρούπολης – Έβρου Σουφλίου θα διευθύνει ο Στέφανος Κουμπαράκης από την ΕΠΣ Θράκης. Από το υπόλοιπο πρόγραμμα της πέμπτης αγωνιστικής ξεχωρίζει το παιχνίδι Άρης – Δόξα Δράμας, ενώ θα γίνουν και τα παιχνίδια Άρης Ακροποτάμου – Ηρακλής Αμπελοκήπων, Αναγέννηση Γιαννιτσών – Εθνικός Αγιονερίου, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος – Καμπανιακός, Απόλλων Αρναίας – Καστοριά και Θύελλα Φιλώτα – Καβάλα.

Όλα τα ματς ξεκινούν στις τρεις το μεσημέρι και ενημέρωση θα υπάρχει από το live του ThrakiSportS που ωστόσο θα δίνει όπως είναι φυσιλογικό έμφαση στο ντέρμπι του Έβρου.

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ THRAKISPORTS ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ