ΕΠΣ Έβρου: Επτάρα του Μαΐστρου στη ΑΕΚ Έβρου

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Κοσμάς Πανταζής

– Την συντριβή στην έδρα ενός εκ των ομάδων φαβορί για την άνοδο στην Α’ κατηγορία, γνώρισε η «Ένωση» στο ντεμπούτο του Γιώργου Νεντόπουλου στον πάγκο της. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τη Μαΐστρο ο Μαλασίδης που σημείωσε χατ τρικ, ενώ ο Βαβέτσης πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ από πλευράς ΑΕΚ.

Στο παιχνίδι αυτό της Β’ κατηγορίας για τον Α’ όμιλο, οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού, όπως και τις περισσότερες τελικές οι οποίες πάντως ήρθαν μετά το πρώτο γκολ. Στο πρώτο 20λεπτο εκτός δύο σουτ που έφυγαν άουτ δεν υπήρχε κάτι αξιοσημείωτο. Στο 24′ ο Γκαβανόζης θα ανοίξει το σκορ για τη Μαΐστρο με πλασέ από κοντά μετά από απόκρουση του Ψαθά σε σε σουτ του Μαλασίδη. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Μαλασίδης θα χάσει μια μεγάλη ευκαιρία καθώς από πλάγια θέση δεν θα μπορέσει να κάνει το 2-0. Τρία λεπτά όμως ο ίδιος παίκτης θα νικήσει τον Ψαθά και θα δώσει αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του, Στο 41′ ο Κουτσαγιάς θα σημειώσει αυτογκόλ και ο δείκτης του σκορ θα φτάσει στο 3-0 το οποίο θα είναι και το σκορ του ημιχρόνου.

Το δεύτερο μέρος θα ξεκινήσει με την ομάδα των Παπαράδη και Μιχαϊλίδη να δημιουργεί πάλι προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα και τον γκολκίπερ των «κιτρινόμαυρων» να κάνει διπλή επέμβαση. Στο 56′ ο Πιστάκος θα διώξει πάνω τη γραμμή τη μπάλα και τον κίνδυνο για τους φιλοξενούμενους. Τέσσερα λεπτά αργότερα θα γίνει το 4-0 μετά από κακή έξοδο του Ψαθά και κεφαλιά του Ταρτάνη. Στο 69′ o Γιώργος Βαβέτσης που είχε μπει ως αλλαγή στο ματς στο 58′ θα πετύχει ένα πανέμορφο γκολ με σουτ από τα 25 μέτρα και θα μειώσει για τον «Δικέφαλο, αλλά ένα λεπτό μετά ο Παπανικολάου θα εκμεταλλευτεί την αδράνεια στην άμυνα της ΑΕΚ κάνοντας το 5-1. Ο ίδιος παίκτης θα χάσει μια μεγάλη ευκαιρία πέντε λεπτά αργότερα, με τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων να αποκρούει σε κόρνερ το σουτ του. Στο 78′ ο Μαλασίδης θα κάνει το 6-1, ενώ στο 82′ ο ίδιος θα διαμορφώσει το τελικό 7-1 σημειώνοντας χατ τρικ.

Ο ένας εκ των προπονητών της Μαΐστρου Γιάννης Μιχαϊλίδης, δήλωσε στο «Παίζουμε Θράκη»:

 «Τα παιδιά έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι, τους αξίζουν συγχαρητήρια και πιστεύω πως ο κόσμος το ευχαριστήθηκε. Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ξεχωριστά, είναι νωρίς ακόμα να μιλάμε για άνοδο, αλλά όσο τα παιδιά έχουν διάθεση και έρχονται οι νίκες κοιτάμε μπροστά. Κάθε Κυριακή προσπαθούμε να παίζουμε συνδυαστικό ποδόσφαιρο, έτσι ώστε να ευχαριστηθεί και ο κόσμος που έρχεται στο γήπεδο».

Ο αρχηγός της ΑΕΚ Έβρου Δημήτρης Κουτσαγιάς δήλωσε:

«Παίξαμε με την καλύτερη ομάδα στην κατηγορία, προσπαθήσαμε όσο μπορέσαμε αλλά δεν τα  καταφέραμε. Δεν μας βγήκε το παιχνίδι αλλά συνεχίζουμε, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο». 

Συνθέσεις:

Μαΐστρος (Παπαράδης): Σαριανίδης, Τουρτούρας (63′ Γκασίδης), Δαλακάκης, Αγούδης, Ταρτάνης, Παπαδόπουλος (73′ Κεσκίνης), Γκαβανόζης, Κουφάκης, Παπανικολάου, Μαλασίδης, Δημούτσης.

ΑΕΚ Έβρου (Νεντόπουλος): Ψαθάς, Αμιράλης (58′ Βαβέτσης), Τσορμπαζίδης, Πιστάκας, Κουτσαγιάς, Στροφύλλας, Παπαγεωργίου (77′ Αθανασιάδης), Πετρίδης, Νεανίδης, Κυριακίδης, Γεωργιάδης (46′ Κεκέογλου).