Τρία “Ελ Θράκικο” και 15 μεταδόσεις από το ThrakiSportS!!! H ατζέντα με όλα τα ραντεβού για τους φιλάθλους της Θράκης

Γράφει ο Ατζέντης

–  Πενθήμερο μεγάλων αγώνων και πολλών μεταδόσεων από το ThrakiSportS είναι αυτό που ξεκινά σήμερα Παρασκευή και ολοκληρώνεται την προσεχή Τρίτη.

Δύο ομάδες της Θράκης αγωνίζονται στην Ευρώπη, εκπροσωπώντας την Ελλάδα σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης βρίσκονται ήδη στην Λας Πάλμας της Ισπανίας για το Champions Cup του Μπιτς Χανμπολ, ενώ ο Εθνικός θα πάει την Δευτέρα στην Ελβετία και θα παίξει την Τρίτη στο Βίτεν για το Challenge Cup του βόλεϊ.

Επίσης, έχουμε το Σαββατοκύριακο τρία «Ελ Θράκικο», Η αρχή γίνεται το πρωί ττου Σαββάτου με το Πανθρακικός – Ξάνθη για την πρεμιέρα του δευτέρου γύρου στο πρωτάθλημα Κ17 της Super League. Το βράδυ του Σαββάτου παίζουν ΑΕ Κομοτηνής και ΓΕ Αλεξανδρούπολης για την Τρίτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α2 Βόλεϊ. Την Κυριακή το μεσημέρι κοντράρονται Εθνικός Αλεξανδρούπολης και Έβρος Σουφλιου για την Γ’ Εθνική.

Φυσικά έχουμε πλήρη δραστηριότητα σε όλα τα πρωταθλήματα. Για την Super League Ξάνθη και Πανθρακικός δίνουν κρίσιμα παιχνίδια, η πρώτη στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό, ο δεύτερος στην Κομοτηνή με τον ΟΦΗ. Και τα δύο ματς στις 17:15 το απόγευμα της Κυριακής.

Ένα τέταρτο νωρίτερα ξεκινούν και τα παιχνίδια των δύο εκπροσώπων της Θράκης στα εθνικά πρωταθλήματα μπάσκετ, της Ασπίδας Ξάνθης που παίζει εντός και του ΓΑΣ Κομοτηνή που αγωνίζεται στην Καρδίτσα. Την Κυριακή παίζει και η γυναικεία ομάδα της Ασπίδας για την Α2 Κατηγορία.

Κυριακή και Δευτέρα έχουν προγραμματιστεί τα δύο εκτός έδρας παιχνίδια Εθνικού και Ορεστιάδας για την Volley League, απέναντι σε Παμβοχαϊκό και Παναθηναϊκό αντίστοιχα.

Και φυσικά, πλήρης δράση σε όλα τα τοπικά πρωταθλήματα των ΕΠΣ Έβρου, ΕΠΣ Θράκης, ΕΠΣ Ξάνθης αλλά και στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ, όπου αυτό το Σαββατοκύριακο έχουμε πρεμιέρα και στις Α1 και Α2 Κατηγορίες Ανδρών.

Ο Νοέμβριος μπαίνει πολύ φουριόζος για το ThrakiSportS που προγραμματίζει ούτε λίγο ούτε πολύ 15 σημαντικές μεταδόσεις μέχρι και την Τρίτη. Δείτε παρακάτω την ατζέντα του Θρακιώτη φιλάθλου που ξέρει να σέβεται τον εαυτό του για κάθε μέρα από τις επόμενες, με όλα τα σημαντικά αθλητικά ραντεβού που οφείλει να γνωρίζει….

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΘΡΑΛΙΩΤΗ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΘΡΑΚΙΩΤΗ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΘΡΑΚΙΩΤΗ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΘΡΑΚΙΩΤΗ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΘΡΑΚΙΩΤΗ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ