Αναβάλλεται η Ορφική Συνάντηση λόγω των καιρικών φαινομένων

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Κοσμάς Πανταζής

–  Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για το Σαββατοκύριακο 2η Ορφική συνάντηση στίβου. Πρόκειται για τους αγώνες που ξεκίνησε να πραγματοποιεί με μεγάλη επιτυχία από πέρυσι ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, αλλά λόγω ανωτέρας βίας πιθανότατα δεν θα πραγματοποιήσει φέτος.

 

Η πρόβλεψη για επιδείνωση του καιρού μέχρι και το Σαββατοκύριακο είναι η αιτία της αναβολής. Ωστόσο αυτή είναι η δεύτερη αναβολή. Είχε προηγηθεί η μεταφορά της διοργάνωσης από Κυριακή 26/10 σε Σάββατο 25/10, μετά την τοποθέτηση εμβόλιμης αγωνιστικής κυπέλλου Ελλάδος Γ’ Εθνικής στο ποδόσφαιρο (κάτι που ήταν γνωστό μεν, αλλά δεν γνωρίζαμε αν θα είχε καταφέρει να πετύχει την πρόκρισή του ο Εθνικός).

“Δυστυχώς μας μένει πικρία για την εξέλιξη αυτή (με τον καιρό δεν μπορείς να τα βάλεις δυστυχώς) μιας και η μεγάλη ανταπόκριση από σωματεία της Β.Ελλάδος και των γύρω χωρών για συμμετοχή τους στον αγώνα μας, ανέβαζε την προσδοκία για ένα σπουδαίο αγώνα. Τους ευχαριστούμε όλους και τους υποσχόμαστε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες τους, όποτε και να γίνει ο αγώνας”, επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το ΔΣ του τμήματος στίβου του Εθνικού.