Χορταστική ισοπαλία των Νέων Ξάνθης και Θράκης στην πρεμιέρα των Μεικτών

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Υπο το βλέμμα του Περιφερειακού προπονητή Γιώργου Φοιρού και πλήθος κόσμου, γονέων και παραγόντων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και όχι μόνο της Ξάνθης οι Νέοι της ΕΠΣ Ξάνθης και της ΕΠΣ Θράκης αναδείχτηκαν ισόπαλοι με 2-2 σε ένα παιχνίδι με πλούσιο θέαμα.

Οι γηπεδούχοι του Μπάμπη Σπυριδόπουλου προηγήθηκαν με 2-0 στο πρώτο μέρος μετά από εξαιρετική εμφάνιση, χάρις τα τέρματα των Τσάπαρη(30’) και Αγγελάκη(43’), για να περάσουμε στο δεύτερο μέρος οπού οι παίκτες του Σπύρου Κουτσογιάννη κατάφεραν με αντεπίθεση διάρκεια να «κλέψουν» τον βαθμό της ισοπαλίας, χάρις τα τέρματα των Πεχλιβανόπουλου(63’ και Θεοδωρίδη στης καθυστερήσεις. Μάλιστα να σημειώσουμε πως οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν πιο νωρίς αλλά στο 73’ ο Πεχλιβανόπουλος αστόχησε από το σημείο του πέναλτι.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Στέφανος Κουμπαράκης της ΕΠΣ Θράκης, με βοηθπύς τους Παρχαρίδη( Δράμας) και Ανεστίδη( Ξάνθης).

Στην έτερη αναμέτρηση της πρεμιέρας του πρώτου ομίλου η ΕΠΣ Καβάλας επικράτησε με 2-1 της ΕΠΣ Δράμας.

ΜΕΙΚΤΗ ΝΕΩΝ ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ (Μπ. Σπυριδόπουλος): Μετεντζίδης , Παπαδόπουλος Χ.( 79’ Τιφτίκης), Δασκαλόπουλος , Τενεκές , Λαζαρίδης Ν., Λαζαρίδης Δ., Τσιλιγγίρης(88’ Μαμαλίκατζης) , Κιολεΐδης(90’ Παπαδόπουλος Δ.), Αγγελάκης , Τσάπαρης , Μαρκοσιάν
ΜΕΙΚΤΗ ΝΕΩΝ ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ (Σπ. Κουτσογιάννης): Πριτσίνης, Τερζής(85’ Μεχμέτ) , Αλεξίου , Ξανθοπουλίδης , Θεοδωρίδης, Πεχλιβανόπουλος , Μιντιούρης(72’ Ντατίδης) , Μουμίν , Κιοσσές , Κελεσίδης , Δεληγκιόζης(66’ Τεκελής)