Προβλήματα για το Χριστόπουλο στον Πλατανιά

Ανταπόκριση από τη Κρήτη: Λάζαρος Φιλιππίδης

– Αυξάνονται αντί να μειώνονται τα προβλήματα του Πλατανιά ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τη Skoda  Ξάνθη τη Κυριακή στα Χανιά.

Ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Χριστόπουλος καλείται να βρει λύσεις, καθώς το ιατρικό δελτίο είναι γεμάτο. Ο Κώστας Περιστερίδης ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα και ακολουθεί θεραπεία τις δύο τελευταίες ημέρες, ενώ ο Εμιλιάνο Σέχου έχει ενοχλήσεις στη μέση και η ετοιμότητά του ενόψει του κυριακάτικου αγώνα είναι αμφίβολη.

Παράλληλα, ο Γεβγέν Νέπλιακ επέστρεψε τραυματίας από τις υποχρεώσεις του με την εθνική Ελπίδων της Ουκρανίας, καθώς έχει υποστεί οίδημα στον λαγονοψοΐτη και αναμένεται να υποβληθεί σε μαγνητική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Στο μεταξύ, η επιστροφή του Μπερνάρ Ονάνγκα Ιτούα από τις υποχρεώσεις του με την εθνική Κονγκό θα καθυστερήσει, καθώς λόγω προβλήματος με τις πτήσεις θα φτάσει στα Χανιά το Σάββατο. Τέλος, ο Κουλιμπαλί επέστρεψε το βράδυ της Πέμπτης από το Μάλι και το απόγευμα προπονηθηκε κανονικά με τον Πλατανιά.