Ήττα στο Σούπερ Καπ της Ανόρθωσης του Νίκου Αγγελόπουλου από την Ομόνοια

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

– Πράσινος βάφτηκε ο πρώτος τίτλος της χρονίας στο βόλεϊ αφού το βράδυ της Παρασκευής η Ομόνοια κέρδισε την Ανόρθωση του περσινού πασαδόρου του Εθνικού, Νίκου Αγγελόπουλου με 3-0 σετ και κατέκτησε το σούπερ καπ. Αυτή ήταν η πέμπτη συμμετοχή των πρασίνων σε αγώνα για την ασπίδα και η πρώτη κατάκτηση στην ιστορία τους…

Στο πρώτο σετ η Ομόνοια ήταν πιο δυνατή και πιο αποτελεσματική στην επίθεση και επικράτησε με 25-19. Η Ανόρθωσις του Νίκου Αγγελόπουλου, που αποκτήθηκε από στις αρχές του Οκτώβρη, προσπάθησε να σπάσει το ρυθμό της αντιπάλου της στο δεύτερο σετ χωρίς, όμως, να τα καταφέρει με αποτέλεσμα η Ομόνοια να το κερδίσει με 25-17. Στο τρίτο σετ η Ανόρθωση ξεκίνησε δυνατά και είχε το προβάδισμα στο σκορ, όμως η Ομόνοια πέρασε στην αντεπίθεση και ανέτρεψε το σκορ, κερδίζοντας και το τρίτο σετ με 25-19, φτάνοντας στη νίκη με 3-0 και στην κατάκτηση του πρώτου Σούπερ Καπ στην ιστορία της.

Τα σετ: 19-25, 17-25, 19-25

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ (Μάριος Κοντός): Κολάς, Γεωργίου, Γ.Χρυσοστόμου, Αγγελόπουλος, Ράμα, Σέιφερντ (λίμπερο) Πλατρίτης (Παναγιωτίδης, Γ.Κοντός)
ΟΜΟΝΟΙΑ (Σάββας Σάββα): Α.Πετρακίδης, Σ.Πετρακίδης, Μπαρμπόσα, Αλεξίου, Ρεϊνάλτο, Αλβες, (λίμπερο) Αντωνίου