Κανονικά ο Μπαϊκαρά στις προπονήσεις αλλά…

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Ο Ντενίζ Μπαϊκαρά ταλαιπωρήθηκε, μετά από το παιχνίδι με την Καλλονή, από τραυματισμό που μάλιστα τον υποχρέωσε να μη συμμετέχει σε αρκετές προπονήσεις, αλλά από τη Δευτέρα συμμετέχει στις προπονήσεις αλλά ο Μάντζιος δεν φαίνεται διατεθειμένος να τον πιέσει και να κινδυνεύσει με υποτροπή

Σε έντονους ρυθμούς συνεχίζονται οι προπονήσεις στον Πανθρακικό που προετοιμάζεται για την αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League. Ο Άκης Μάντζιος καταστρώνει τα πλάνα του για το ματς του Σαββάτου (18/10) χωρίς ωστόσο να είναι ακόμα σίγουρη η συμμετοχή του Ντενίζ Μπαϊκαρά.

Ο Τούρκος μέσος των Θρακιωτών έχει ξεπεράσει ουσιαστικά το πρόβλημα τραυματισμού του και συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις. Ωστόσο, ο κόουτς της ομάδας της Κομοτηνής δεν φαίνεται διατεθειμένος να ρισκάρει ενδεχόμενη υποτροπή και να «χάσει» για μεγαλύτερο διάστημα τον παίκτη. Οπότε θα φανεί στις τελευταίες προπονήσεις πριν το ματς κατά πόσο τον υπολογίζει για τον Βόλο ή θα προτιμήσει να αφήσει προληπτικά εκτός.