ΕΠΣ Θράκης: Ξέμεινε το πανό από την περσινή φιέστα του τίτλου

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Η φωτογραφία είναι από το γήπεδο του Άλσους. Είναι οι καθυστερήσεις στον αγώνα και ο Νιαζί Αλί με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι δίνει τη νίκη απέναντι στον ΠΑΟ Κοσμίου, που μένει χωρίς πόντο μετά από τρεις αγωνιστικές. Είχε προηγηθεί και το γκολ του Ζούλη αλλά και η ισοφάριση από τον Κελέτση.

 

Αυτά όμως είναι γνωστά. Αυτό που δεν είναι στους περισσότερους είναι το πανό που βλέπετε πίσω από τον τερματοφύλακα και ψηλά, να έχει αναρτηθεί αλλά να παραμένει μισοκουρελιασμένο, σκισμένο και χωρίς να μπορεί κάποιος να διακρίνει ευδιάκριτα τι αναφέρει.

Την απάντηση την δίνει το ThrakiSportS. Είναι ένα πανό που ανέβηκε πέρυσι, κατά την διάρκεια της φιέστας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2 Κατηγορίας. Γράφει μεταξύ άλλων ότι ο ΑΟ Φιλία είναι οι… champions.

Πέντε σχεδόν μήνες μετά, προφανώς κανείς δεν προθυμοποιήθηκε να το κατεβάσει. Έτσι παραμένει ακόμα εκεί, να θυμίζει, έστω και αλλοιωμένο από το πέρασμα του χρόνου και τις καιρικές συνθήκες, τις περσινές μεγάλες στιγμές που έζησε ο σύλλογος…