Παρουσιάστρια στον 1ο Μαραθώνιο της Ρόδου η Πηγή Δεβετζή

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Κοσμάς Πανταζής

–  Η εβρίτισσα ολυμπιονίκης Πηγή Δεβετζή θα είναι η παρουσιάστρια της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί μετά τον τερματισμό στον 1ο Μαραθώνιο της Ρόδου, ένα αθλητικό γεγονός που έχει λάβει μεγάλη διάσταση και προβολή από τα ΜΜΕ.

 

Το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο της Ρόδου η συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα της Κυριακής, παρουσία των τοπικών αρχών αλλά και των αμερικανών διοργανωτών Γουέιν Κερτζ και Τζορτζ Ζάρα.

Οι προετοιμασίες για τους αγώνες αλλα και την τελετή τερματισμού έχουν μπει στην τελική ευθεία, ενώ το πρωί του Σαββάτου αναμένεται να φτάσει στο νησί των Δωδεκανήσων και η θρακιώτισσα ολυμπιονίκης.

Η Πηγή Δεβετζή δήλωσε ενόψει της συμμετοχής της σε αυτήν την εκδήλωση τα εξής: 

 

“Η πόλη της Ρόδου αποτελεί έναν ιδιαίτερο σταθμό για εμένα, καθώς εκτός από πολλές αγωνιστικές ημέρες , έχω κάνει και ρεκόρ στο πανέμορφο αυτό νησί. Μετά από χρόνια μου δίνεται η ευκαιρία να την επισκεφθώ με αφορμή τον πρώτο Μαραθώνιου Ρόδου και να συμμετάσχω στις εκδηλώσεις του νησιού. Αυτήν την φορά χωρίς τον αθλητικό σάκο του στίβου, αλλά την άνοιξη του 2015 όπου και θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας μέσα στα πλαίσια του αγωνιστικού καλενταριού του ΣΕΓΑΣ, φλερτάρω με την ιδέα μιας συμμετοχής. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους, οργανωτές και συμμετέχοντες και δίνω το ραντεβού μου στις 12 Οκτωβρίου στην γραμμή τερματισμού στο Ακταίον”.