Έχασε τον έλεγχο και “προσγειώθηκε” σε τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα

Δυσάρεστο ξύπνημα είχαν χθες το πρωί οι ιδιοκτήτες τριών αυτοκινήτων, που βρίσκονταν σταθμευμένα επί της Λεωφόρου Ηρώων, λίγα μέτρα από τη διασταύρωση με την οδό Απ. Αποστολίδη.

 Η νύχτα, που είχε προηγηθεί κυλούσε στους συνήθεις ρυθμούς, μέχρι που οι δείκτες του ρολογιού έδειξαν 6 το πρωί. Την ώρα εκείνη ένα όχημα, που κινούταν επί της Λ. Ηρώων με κατεύθυνση προς τους Στρατώνες, ξέφυγε για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία από την πορεία του και προσέκρουσε διαδοχικά πάνω στα τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα. Το αποτέλεσμα ήταν να προκληθούν υλικές ζημιές στα οχήματα, που ενεπλάκησαν στο περιστατικό, τα οποία από νωρίς το πρωί πήραν το δρόμο για τα συνεργεία. Το θετικό ήταν ότι δεν καταγράφηκαν τραυματισμοί, αφού την ώρα που έγινε το ατύχημα δεν περνούσαν πεζοί στο επίμαχο σημείο, ενώ σώα βγήκε από το αυτοκίνητό της και η οδηγός, που έχασε τον έλεγχο.

 Το παράξενο είναι ότι από τον έλεγχο, που διεξήγαγε η Τροχαία, δε διαπιστώθηκε κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ από την οδηγό, ενώ ούτε η ταχύτητα, με την οποία έτρεχε το αυτοκίνητο, ήταν τέτοια που να δικαιολογεί την απώλεια του ελέγχου. Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά, που στο συγκεκριμένο σημείο λαμβάνει χώρα ένα τέτοιο περιστατικό. Δεν μπορεί να είναι τυχαίο ότι πρόκειται για το μοναδικό σημείο, κατά μήκος της Λ. Ηρώων, από τη Νομαρχία μέχρι το στρατόπεδο Ηλιοπούλου, όπου ο δρόμος κάνει μια ελαφρά στροφή αριστερά, πράγμα που ενδεχομένως παρασύρει τους οδηγούς, ειδικά όταν έχουν αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα ή όταν δεν επιδεικνύουν τη δέουσα προσοχή.

Πηγή: paratiritis-news.gr