Διπλή θεραπεία, αγωνία αλλά και… συγκρατημένη αισιοδοξία για τον Τόρο

Αποστολή στο Ελσίνκι: Παναγιώτης Τζαμπαζλής

–  Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Βασίλη Τοροσίδη στην αναμέτρηση της Φινλανδίας με την Ελλάδα για τα προκριματικά του Euro, ωστόσο ενθαρρυντικά ήταν τα νέα πριν από την βραδινή προπόνηση της Εθνικής Ομάδας.

 

Ο ξανθιώτης παίκτης της Ρόμα υποβλήθηκε σε δύο θεραπείες από το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής νωρίς το πρωί και λίγο μετά το μεσημέρι, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα οσφυαλγίας που αντιμετωπίζει και οι εκτιμήσεις είναι ότι θα μπορέσει να πατήσει το χόρτο του Ολυμπιακού Σταδίου της φινλανδικής πρωτεύουσας συμμετέχοντας το βράδυ έστω και κατά ένα μέρος στην προπόνηση.

Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά τις επόμενες ώρες και παρά τις κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο Ελσίνκι (συνεχές ψιλόβροχο με ελαφριά ομίχλη και κρύο με το θερμόμετρο όλη μέρα να κινείται στους δέκα βαθμούς και φυσιολογικά να πέφτει κατακόρυφα το βράδυ), υπάρχει αισιοδοξία ότι ο Τοροσίδης θα αγωνιστεί κανονικά στο κρίσιμο σαββατιάτικο ματς – αν και πιο πολλά θα ξέρουμε αργά το βράδυ, μετά το τέλος της προπόνησης και την συνέντευξη Τύπου του Κλαούντιο Ρανιέρι.

Ο ιταλός προπονητής έχει προγραμματιστεί να μιλήσει στα ελληνικά και φινλανδικά μέσα ενημέρωσης στις 7.15 ώρα Ελλάδος και Φινλανδίας (έχουμε κοινή ώρα) και τρία τέταρτα αργότερα, στις οκτώ, θα ξεκινήσει η προπόνηση. Θα έχει προηγηθεί αυτή της Φινλανδίας. Το πρωί οι διεθνείς μας έκαναν… βιντεοθεραπεία παρακολουθώντας την αναμέτρηση με τα Νησιά Φερόε.