Παίχτης κλειδί για Δέλλα ο Μάνταλος που τελικά δε χάνει τη “πρεμιέρα” της ΑΕΚ

Ανταπόκριση από τη Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Σε μαέστρο της Ένωσης του οποίου τις υπηρεσίες τελικά δε θα στερηθεί στη πρεμιέρα της Football League με τον Παναιγιάλειο, εξελίσσεται ο Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος ρυθμίζει το παιχνίδι της, παίρνει πρωτοβουλίες, εκτελεί τα στημένα και από μια του καλή ενέργεια μπορεί η ΑΕΚ να γίνει απειλητική οποιαδήποτε στιγμή.

Η πιθανή κλήση του Πέτρου Μάνταλου για τα ματς της Εθνικής με Φινλανδία και Βόρεια Ιρλανδία, είχε σε “αναμμένα κάρβουνα” τον Τραϊανό Δέλλα, αλλά ευτυχώς για την ΑΕΚ, σύμφωνα με τα “ενωσίτικα” μέσα ο Ρανιέρι δε κάλεσε τον Κομοτηναίο μέσο και έτσι αυτός θα κάνει το ντεμπούτο του σε επίσημο παιχνίδι στην πρεμιέρα της Football League me ton Παναιγιάλειο.

Ο Πέτρος Μάνταλος είναι αδιαμφισβήτητα από τους κορυφαίους παίκτες της ΑΕΚ όταν αγωνίζεται, ενώ παράλληλα είναι και ο κινητήριος μοχλός της Ένωσης μιας και όλες οι μπάλες περνούν από τα πόδια του και αποτελεί ένα από τα καλύτερα deal που έκανε ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Από την πρώτη, μέχρι την τελευταία του παρουσία με την ΑΕΚ παρουσιάζει τα ηγετικά χαρακτηριστικά του και ρυθμίζει το παιχνίδι της ομάδας του.